Iubirea si Valentine’s Day

Iubirea si Valentine’s Day

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Sarbatorile sunt frumoase, nu conteaza care sunt ele. Sarbatoarea reprezinta motiv de bucurie pentru toti oamenii, mai ales daca este vorba de o zi precum Valentine’s Day. Aceasta zi este dedicata celor care iubesc, celor pentru care persoana de langa ei este cel mai important si deosebit lucru care se poate intampla pe aceasta lume.

Insa avem nevoie de o zi anume pentru a iubi o anumita persoana? Eu zic un sincer nu. Nu cred ca dragostea poate fi asimilata numai cu o anumita perioada din timp, ci ea este prezenta in viata noastra atat timp cat traim. Valentine’s Day doar are calitatea de a invia, pentru anumite persoane, sentimente pe care acestea le-au pierdut pe parcurs, in goana dupa ceea ce trebuie sa facem in fiecare zi, pentru a ne mentine pe linia de plutire.

Fiinta pe care noi o iubim, trebuie sa simta in fiecare zi ca are parte de un Valentine’s Day, nu doar pentru o perioada limitata de timp. Iubirea este acel sentiment frumos care ne leaga simturile si trairile de o alta persoana, doritoare sa imparta si sa devina jumatatea noastra. Iubim pentru ca avem nevoie de acest sentiment. Fara iubire suntem precum un lac fara apa. Iubirea este cea care ne impinge inainte si ne da aripi imense. Avem nevoie de dragoste precum plantele au nevoie de soare. Iubirea este raza din sufletul nostru care ne face viata mai frumoasa.

Va doresc sa aveti parte de iubirea pe care o doriti, din partea persoanei care va face inima sa tresalte atunci cand o vedeti.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *