Jalnatseo Jungmal – Good For You

 

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Jalnatseo Jungmal Good For You

Jalnatseo Jungmal (Good For You) este o drama romantica, in care oamenii nu iau cele mai bune decizii in legatura cu vietile lor, ajungand sa regrete ca nu s-au gandit mai mult inainte de a actiona. Aceste decizii gresite sunt cu atat mai grave, cu cat ele nu-i afecteaza doar pe tinerii indragostiti, ci si pe rodul iubirii lor. Jalnatseo Jungmal (Good For You) este un serial coreean ce a fost lansat in luna mai, a anului 2013, si care contine un numar total de 108 episoade.

Jalnatseo Jungmal (Good For You) este povestea de dragoste dintre ea si el, doi tineri care se iubesc mult, cu pasiune si, aproape, mai presus de orice. Aproape, deoarece el nu poate uita cum familia sa a fost ruinata de catre compania rudelor ei, asa ca sentimentele frumoase de iubire sunt inlocuite cu o dorinta apriga de razbunare. Astfel, acesta decide sa termine relatia cu femeia pe care o iubeste si pleaca in Anglia pentru a studia acolo.

Ea nu poate sa inteleaga de ce a fost parasita de omul care ii jurase iubire, cu atat mai mult cu cat ii poarta copilul in pantece. El nu stie ca va avea un copil, asa ca isi face o noua prietena in Anglia, una care provine dintr-o familie foarte bogata.

Nici ea nu ramane singura, mai ales ca a decis sa pastreze copilul, asta insemnand ca are nevoie de un sprijin pe care se poate baza. Sprijinul a venit sub forma unui om care nu i-a reprosat niciodata nimic, fiind mereu alatura de ea si iubind-o neconditionat, lucruri care au facut-o sa se marite cu acesta.

Situatia incepe sa se complice atunci cand el se intoarce in Coreea de Sud, alaturi de noua sa prietena, mai ales ca o revede pe ea, cea pe care nu a incetat niciodata sa o iubeasca. Ar vrea sa-i spuna iar cat de mult o iubeste si ca a gresit atunci cand a parasit-o, insa nu ar vrea nici sa renunte la bogatia prietenei sale actuale. Plin de gelozie, in mintea acestuia incep sa incolteasca ganduri dintre cele mai rele, inclusiv acela de a o ucide. Ceea ce nu stie el, este ca femeia respectiva nu este fosta lui iubita, ci sora ei geamana. Nici nu prea ar avea cum sa-si dea seama, cele doua semanand precum doua picaturi de apa, fiind gemene identice.

Jalnatseo Jungmal (Good For You) este un serial coreean in care dragostea este inlocuita cu o dorinta mult prea mare de razbunare, oamenii nerealizand cat timp pierd cu unele lucruri inutile, in loc sa se iubesca, sa se bucure de viata si de rodul iubirii lor. Astfel de lucruri se intampla si in viata reala, deoarece, de cele mai multe ori, realitatea bate filmul, insa, aici, greselile sunt mult mai greu de indreptat, fiindca sunt cazuri cand nici nu mai ai posibilitatea de a face acest lucru. Asta inseamna ca nu trebuie niciodata sa iei decizii la nervi sau sa te grabesti in cazul acestora, deoarece se poate sa le regreti mai tarziu.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *