Jin Jin

 

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Jin-Jin

Oamenii pot lua foarte usor decizii gresite, in cazul in care ceea ce cred ei despre anumite evenimente, nu are absolut nici o legatura cu realitatea din spatele acestora. Despre asa ceva este si Jin Jin, despre nenumarate impresii false, care se intind pe multi ani de zile si erodeaza capacitatea de a gandi corect a celor care au parte de ele, conducand inspre drame care nu vor mai putea fi niciodata reparate. Jin Jin este un serial coreean care a fost lansat in anul 2013, luna decembrie, si contine un singur episod, deoarece face parte din categoria dramelor speciale.

Jin Jin (Yujin) este o tanara scriitoare, autoarea unei carti apreciate de catre publicul coreean, care moare in conditii suspecte. Chiar daca nu au fost gasite urme de violenta fizica pe corpul ei, detectivul care se ocupa de caz, un om cu foarte multa experienta in domeniu, crede ca-i vorba despre o crima. Suspiciunea ii este confirmata in momentul in care primeste rezultatul testelor de laborator, care indica faptul ca Yujin a fost otravita.

Partea grea a anchetei abia de acum incepe, deoarece trebuie sa afle cine este criminalul. Pentru a ajunge la el, incepe sa discute cu toti cei care s-au intalnit cu Yujin inainte de a muri, trei la numar. Trei prieteni din liceu, doi baieti si o fata, care au format in urma cu zece ani de zile un trio de nedespartit.

Asta pana cand a aparut si Yujin, fata care avea nevoie urgenta de prieteni, pentru a incerca sa uite de problemele personale pe care le are. Faptul ca Yujin arata bine si a inceput sa se apropie din ce in ce mai mult de cei doi baieti ai grupului, inclusiv de cel de care-i placea noii sale amice, a starnit gelozia acesteia. Daca asta nu era de ajuns, Yujin a inceput sa o copieze in tot ceea ce face, ajungand inclusiv sa isi puna numele pe cartea care fusese scrisa de catre prietena ei.

Prietenia celor patru s-a sfarsit atunci cand acestia s-au gandit sa-l santajeze pe un profesor care se comporta asa cum nu trebuie fata de prietena lui Yujin si care a murit in urma unui accident auto, din cauza scrisorii de santaj pe care acesta a primit-o. Nu doar profesorul a murit atunci, ci si mama prietenei sale, care se afla in masina cu el.

Desi nu Yujin a fost cea care a compus scrisoarea, a luat toata vina asupra ei.

Dupa mai bine de zece ani de la acea intamplare, Yujin si-a sunat prietenii pentru a se intalni cu ei, deoarece este grav bolnava si nu stie cat timp mai are la dispozitie pentru a-i vedea pe cei de care ii este atat de drag.

Cu o zi inainte de a se intalni cu totii, cei trei au venit sa o vada si discute cu ea, separat.

Unul dintre cei trei este criminalul, insa care sa fie acesta?

Jin Jin este un serial coreean extrem de bine realizat, din toate punctele de vedere, asa ca vi-l recomand cu placere, daca nu l-ati vazut pana acum.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *