Jurnal de bord – Ziua 2

nava terra noapte

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Jurnal de bord – Ziua 2 – Data: 06.01.2015 – Ora: 15:30

Au mai trecut 24 de ore peste Pamant (si peste noi). Pentru un arbore care traieste mii de ani este putin, pentru o efemerida (o gaza minuscula) inseamna cat viata ei…

Nava s-a mai scurtcircuitat un pic, pe la Ecuator (cateva furtuni razlete) placuta ei din Vrancea s-a mai zgaltait o tara, cat de un micut cutremur, un babuin a fost clampanit de o morsa, la o gradina zoologica.

Sarbatorile de iarna, cu toate ca au avut loc cu doar cateva zile in urma, ne-au lasat un gust amar si parca a trecut un secol de la ele.

Zona navei Terra, alocata Romaniei, se afla de putin timp in zodia Iohannis. Este o zodie deosebita, pe care nu o veti gasi in nici un horoscop chinezo-egiptean. In aceasta era va curge, potrivit multor surse, numai miere si lapte.

In zece ani, ii vom prinde din urma (chiar ii vom depasi) pe cei mai bogati locuitori ai Terrei. Un maturator pe strada va avea un salariu mai mare ca un programator de la NASA. Din salariul de pe luna (sau de pe Marte) vom putea lua in rate chiar zece paini si-un corn. Ce mai, toti ne vor invidia si vor vrea sa il transfere pe domnul Iohannis in campionatele lor.

Si asta potrivit celor mai vestiti ghicitoro-analisti in astre, cafele, numere, pozitii ale ramelor fata de cartite, si-n excrementele de biban (e ultima moda). Ei, facand mii de predictii pe ora, cand da Al de Sus sa se intample vreuna, se duc pe la toate televiziunile si urla triumfatori: “Ati vazut? V-am spus noi ca maine se va lumina la 6:45! Vedeti ce buni suntem? Daca ne milostivim de voi, va vom spune si cand apune.”

Daca ii intrebi ceva simplu, de exemplu “Unde este Elodia?”, sa vedeti raspunsuri alambicate, gen “Este sub al treilea stejar din Muntii Rodnei, a carui umbra din noaptea de 29 spre 32 februarie ne va indica cand s-a certat ultima oara cu Cioaca, ca si cand acesta a muscat-o de urechi si varice”.

Tot acesti minunati ghicitori au prezis pentru 2015 urmatoarele:

– Putin se va imprieteni cu Basescu

– Obama cu Kim Jong-un

– romanii cu ungurii

– turcii cu otomanii

– bascii cu spaniolii

– irlandezii cu englezii

– oamenii cu extraterestrii.

Pentru a doua zi de jurnal, eu cred ca este de ajuns. Sa ne vedem (ascultam) cu bine!

Pa!

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *