Just An Ordinary Love Story

 

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Just-An-Ordinary-Love-Story

Just An Ordinary Love Story este un serial coreean despre o poveste de dragoste mai neobisnuita, chiar daca titlul te-ar putea duce cu gandul la altceva, dintre doi tineri pe care-i leaga mai mult decat niste simple sentimente de iubire. Just An Ordinary Love Story a fost lansat in anul 2012, luna februarie, si contine doar 4 episoade, deoarece face parte din categoria serialelor coreene speciale.

Yunhye este o tanara care locuieste impreuna cu bunica ei, deoarece mama acesteia a murit, iar tatal ei a disparut. Nimeni nu mai stie nimic de parintele ei, dupa ce acesta a fost acuzat ca a omorat un om, cu mai bine de sapte ani in urma. Chiar daca cele doua nu mai stiu nimic despre acesta de atat de mult timp si ii duc dorul, ii simt prezenta in fiecare zi. Nu in sensul bun al cuvantului, deoarece toata lumea le priveste si se comporta cu acestea de parca ar fi ele vinovate pentru ceea ce s-a petrecut atunci.

Cel mai mult resimte acest lucru chiar Yunhye, care si-a gasit cu greu un loc de munca la un oficiu pentru informarea turistilor, loc de munca pus in pericol de catre noul sef al locatiei respective, care nu doreste sa aiba de a face cu fiica unui criminal fugar. Ii este comunicat acest lucru chiar de catre superiorul ei, care ii mai transmite si ca de maine trebuie sa-si gaseasca un nou loc de munca, chiar daca al ei contract inca nu a expirat. Va primi o compensatie mica pentru acest lucru, bani care nu o ajuta prea mult.

Pana va fi obligata sa paraseasca respectivul loc de munca, il intalneste pe el, tanarul care tine mortis ca ea sa fie ghidul lui. Ea nu ar fi vrut, cel putin la inceput, deoarece mai discutase cu acel tanar cu putin timp in urma, atunci cand acesta i-a facut mai multe poze fara sa-i ceara voie, fotografii pe care l-a obligat sa le stearga. Pana la urma nu are ce face si accepta sa-l insoteasca pe tanarul respectiv in diverse locatii, pe care acesta doreste sa le fotografieze.

Merge alaturi de el si in prima si in a doua zi, atunci cand ar fi trebuit deja sa-si caute alt loc de munca. Chiar daca nu-i tocmai genul de persoana comunicativa, din cauza dramelor pe care le traieste in fiecare zi, cum ar fi cea de a plasa poza tatalui ei, criminalul fugar, pe un panou de informatii, Yunhye incepe incetul cu incetul sa se ataseze de tanarul fotograf, care i-a spus ca a ales-o sa-i fie ghid, deoarece este curios in legatura cu persoana acesteia.

Ceea ce nu stie ea, dar va afla in curand, este ca fotograful nu este nimeni altul decat fratele mai mic al barbatului ucis de catre tatal ei in urma cu sapte ani de zile, care doreste sa afle unde se ascunde parintele acesteia.

Just An Ordinary Love Story este un serial coreean exact cum imi place mie: cu o actiune care se desfasoara lent, insa care nu te plictiseste, si cu actori foarte buni, care-si fac treaba asa cum nu se poate mai bine.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *