Kangchulbonsaek – True Colors of Kangchul

 

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Kangchulbonsaek True Colors of Kangchul

Kangchulbonsaek (True Colors of Kangchul) face parte din categoria seriale coreene de comedie, unde dragostea este si ea prezenta sub forma unei povesti frumoase dintre o printesa si un tanar scriitor. Kangchulbonsaek (True Colors of Kangchul) este un serial coreean ce a fost lansat in luna martie, a anului 2012, si care contine un numar total de doar 4 episoade.

Kangchulbonsaek (True Colors of Kangchul) este povestea ei, a unei printese care are cu totul ale preocupari decat cele pe care ar trebui sa le aiba o tanara de vita nobila. Fiind prima fata a regelui, aceasta a beneficiat intotdeauna de un statut privilegiat la curtea regelui, fiind foarte iubita de catre parintii ei, cei care doresc sa o vada maritata. Ea nu doar ca nu doreste sa se marite, fiind total impotriva acestui lucru, insa nici prea atrasa se carte nu este, scoala insemnand pentru ea doar multa plictiseala. Cu toate acestea, nu este printesa cea rea, venita pe lume doar sa aduca nenorocire celor din jurul ei, din contra. Este o persoana foarte desteapta, avand o inteligenta nativa, si foarte curioasa, incercand intotdeauna sa-i ajute pe oamenii de rand, fiind atenta la nevoile lor. Ea este o printesa populara, daca se poate spune asa.

Chiar si asa, fiind schimbatoare ca vremea, intr-o zi decide ca doreste sa se marite, insa cu alesul inimii sale, nu cu omul pe care parintii ei i-l vor alegere. Astfel, intr-o zi pleaca de la palat fara sa spuna nimanui si ajunge in oras, acolo unde merge la restaurant, mai apoi se intalneste cu prietenul ei, dupa care trece si pe la un cunoscut scriitor de romane, pe cat de faimos, pe atat de bogat.

Scriitorul primeste ordin din partea regelui sa o aduca pe printesa inapoi la palat, insa acest lucru nu este posibil deocamdata pentru ca ea se vede implicata in tot felul de probleme pe care nu si le dorea. In acea zi cand a plecat in oras, tocmai cand se pregatea sa se intoarca la palat, printesa a observat cum o persoana este rapita. Pana la urma, atat ea cat si scriitorul respectiv fac echipa pentru a dezlega misterul acelei rapiri. Toata aceasta apropiere dintre cei doi conduce inspre aparitia unor frumoase sentimente de dragoste, mai ales ca ei se simt foarte atrasi unul de celalalt.

Kangchulbonsaek (True Colors of Kangchul) este despre o printesa care nu-i tocmai interesata de o viata plicticoasa la palat, ci doreste sa simta ceea ce inseamna sa traiesti cu adevarat viata, fiind atenta, in acelasi timp, si la nevoile oamenilor de rand. Ea este o printesa atipica, una care se vede implicata in tot felul de situatii pe care nu si le-ar dori, care par dramatice, insa acestea ajung sa fie destul de comice, rezultand din ele si o adevarata poveste de dragoste. Kangchulbonsaek (True Colors of Kangchul) este un serial coreean care contine destul de putine episoade, patru la numar, insa asta nu inseamna ca este ceva facut in graba, din contra, la sfarsit reusind sa te faca sa spui ca nu te-ai fi suparat daca era o productie TV un pic mai lunga.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *