Kangryukban – Detectives in Trouble

 

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Kangryukban Detectives in Trouble

Kangryukban (Detectives in Trouble) face parte din categoria seriale coreene de actiune, unde tot ceea ce se petrece se bazeaza pe intamplari din viata reala a unor politisti din Seul, fiecare cu stilul sau de a actiona si cu propriile metode de a afla adevarul. Kangryukban (Detectives in Trouble) este un serial coreean ce a fost lansat in luna martie, a anului 2011, si care contine un numar total de 16 episoade.

Kangryukban (Detectives in Trouble) este un serial coreean aparte, tocmai pentru ca actiunea acestuia este bazata pe intamplari reale. Indiferent ca vorbim despre filmele sau serialele zilelor noastre, oamenii au inceput sa fie din ce in ce mai mult atrasi de productii care contin intamplari adevarate, deoarece emotiile din timpul vizionarii lor sunt mult mai puternice decat in cazul celor clasice, stiind ca acele evenimente au avut loc, chiar daca ele sunt dramatizate un pic mai mult decat ceea ce s-a intamplat in realitate, pentru a mari suspansul.

Kangryukban (Detectives in Trouble) este despre politisti care au viziuni diferite in ceea ce priveste modul in care trebuie sa-si faca meseria, mai ales ca trecutul ii leaga mai mult decat se intampla de obicei in astfel de cazuri. Unul dintre ei este acel gen care considera ca se poate depasi un pic sfera actiunilor legale, in ideea de a afla adevarul. Nu doreste sa actioneze ca la carte, fiind o persoana destul de impulsiva, careia nu-i place sa i se atraga atentia ca poate nu rezolva lucrurile asa cum ar trebui. Atunci cand i se spune ca nu actioneaza asa cum trebuie, fiind genul care mai intai face un lucru si abia apoi se gandeste la consecintele acestuia, imediat ameninta ca isi va da demisia.

De cealalta parte, seful lui este un politist caruia ii place sa actioneze ca la carte, neiesind absolut niciodata din litera legii. Chiar daca poate fi considerat drept o persoana destul de rece, care nu face concesii de nici un fel, acesta este un bun politist, unul care incearca sa-si faca meseria cat mai bine posibil. Din toata aceasta deosebire a celor doi de a vedea lucrurile si de a actiona, apar o multime de conflicte care alimenteaza o relatie destul de tensionata care exista intre acestia de mult timp, deoarece seful lui a fost cel care a anchetat moartea fiicei acestuia.

Pentru a putea sa rezolve toate cazurile pe care le au, cei doi trebuie sa ajunga sa se inteleaga bine, deoarece altfel certurile lor risca sa afecteze si asa dificila munca pe care o au de realizat in cadrul diviziei care se ocupa cu investigarea omorurilor. Pe langa ei, o mai putem vedea si pe o tanara, frumoasa si priceputa jurnalista, care incearca atat sa isi faca meseria, cat si sa le dea o mana de ajutor in rezolvarea cazurilor.

Kangryukban (Detectives in Trouble) este acel serial coreean de actiune, care incearca sa prezinte o lume a politiei asa cum este ea, cu toate lucrurile bune pe care le contine, precum si cu dramele din vietile celor care trebuie sa-i ajute pe altii, insa care au si ei nevoie de ajutor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *