Kill Me, Heal Me

 

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Kill-Me-Heal-Me

Kill Me, Heal Me este un serial coreean de dragoste, o poveste de iubire intre o viitoare doctorita psihiatru si pacientul secret al acesteia, care sufera de sindromul personalitatilor multiple. Kill Me, Heal Me a fost lansat in anul 2015, luna ianuarie, si contine un numar total de 20 de episoade.

El provine dintr-o familie foarte bogata, insa, in acest caz, banii nu sunt cei care aduc fericirea. Si-ar dona cu bucurie toata averea, pentru a scapa de afectiunea psihica severa pe care o are. Sufera de sindromul personalitatilor multiple, avand inca sase pe langa cea reala.

Sunt momente cand crede ca este o fetita de sapte ani, care poarta dupa ea nelipsitul ursulet de plus. Cu alte ocazii, crede ca este chiar tatal acelei fetite, denumit Mister X, un om la fel de misterios precum numele acestuia. In momentele in care stresul pune stapanire peste el, devine o fata de saptesprezece ani, careia ii place muzica pop coreeana, avand o multime de idoli printre interpretii din aceasta tara. In alte situatii, incepe sa creada ca este un baiat de saptesprezece ani, un artist geniu, care are tendinte sinucigase. Sunt si momente cand acesta se crede un om de patruzeci de ani, pasionat de pescuit si confectionat bombe. Ultima si cea de a sasea personalitate in plus, este si cea mai violenta dintre ele. Cand are parte de ea, devine un om extrem de violent, in preajma caruia nu trebuie sa te afli. Cu toate acestea, nu raneste niciodata femei sau copii.

Este cat se poate de evident ca acesta are nevoie de ajutor de specialitate. Un ajutor cat mai bun si cat mai discret. Astfel, acesta ajunge sa fie consiliat in secret de catre o tanara viitoare doctorita psihiatru, aflata in primul an de rezidentiat. Ea este singura lui sansa de a incerca sa-si revina, pana nu ajunge sa fie acaparat in totalitate de vreuna dintre personalitati.

Chiar daca nu sufera de aceeasi boala, nici ea nu este tocmai sincera atunci cand vine vorba despre comportamentul pe care il are. Ii place sa se comporte ca si cum ar fi persoana perfecta, mereu draguta si eleganta, in incercarea de a-si ascunde defectele, cum ar fi temperamentul ei destul de coleric. Aceasta a fost adoptata la varsta de opt ani si, de atunci, traieste cu parintii si fratele mai mare. Frate care s-a indragostit de ea, deoarece crede, in mod fals, ca nu sunt rude de sange.

De ea s-a indragostit si pacientul ei. La fel si ea, dupa ce a petrecut mai mult timp alaturi de el.

Oare va reusi aceasta sa-l ajute pana nu va fi prea tarziu, sau dicutam despre un caz pentru care nu se mai poate face nimic?

Kill Me, Heal Me este un serial coreean cat se poate de interesant, care vine in fata cu o poveste captivanta prin faptul ca trateaza un subiect destul de neobisnuit, cel al personalitatii multiple. Multe personalitati, mult prea multe, fiecare incercand sa devina cea principala, sa puna stapanire pe nefericitul purtator al acestora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *