King of Baking, Kim Takgu

 

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

King-of-Baking-Kim-Takgu-Bread-Love-and-Dreams

King of Baking, Kim Takgu, cunoscut, de asemenea, si sub denumirea de “Bread, Love and Dreams”, este un serial coreean destul de complicat, despre relatii in afara casatoriei, rapiri, tradare, razbunare, planuri criminale, povesti romantice si, nu in ultimul rand, paine si arta de a o face asa cum trebuie. King of Baking, Kim Takgu a fost lansat in anul 2010, luna iunie, si contine un numar total de 30 de episoade.

King of Baking, Kim Takgu este povestea unui tanar care a aparut pe lume in conditii nefavorabile si care ar trebui sa fie urmatorul presedinte al unei companii de panificatie, aceasta fiind dorinta tatalui sau, cel care ocupa in prezent acel post, si datorita faptului ca este fiul sau cel mai mare. Aceasta este dorinta tatalui, nu si ceea ce se va intampla, deoarece sunt multi cei care doresc sa-l impiedice. Pentru a vedea care-s acestia, trebuie dat timpul inapoi, pe vremea cand tatal sau se pregatea sa se casatoreasca.

Tatal lui a vrut sa se casatoreasca impreuna cu femeia pe care o iubea, insa aceasta nu a fost acceptata de catre familie. Mama acestuia a considerat ca nu este potrivita pentru a deveni sotia fiului ei, asa ca el a fost nevoit sa se casatoreasca impreuna cu o femeie de care nu era indragostit, aleasa de catre familia sa. Din aceasta casatorie aranjata au rezultat doi copii, doua fete. Tanarul, care ar trebui sa fie urmatorul conducator al afacerilor familiei, a fost conceput cu femeia pe care o iubea, in afara casatoriei. Nevasta afla si il seduce pe asistentul sotului ei, din aceasta aventura rezultand un alt baiat.

In continuare, pentru a o proteja pe cea care o iubea, tatal lui il pune pe un barbat sa-i rapeasca. Sotia lui, impreuna cu amantul, incearca sa-i omoare, insa planul lor esueaza.

Mai departe, tanarul isi petrece o buna bucata din viata incercand sa dea de urma mamei sale, cea care fusese rapita. Intre timp, ajunge sa invete tainele meseriei de brutar, la o scoala unde invata si fratele lui vitreg. Nu doar fratele, ci si cel care i-a rapit mama si care ii spune ca aceasta a alunecat si a cazut intr-o prapastie, pierzandu-si viata. Nimic mai neadevarat, deoarece pana la urma afla ca mama sa traieste si il cauta, acestia ajungand sa se revada la doisprezece ani de zile de la data la care s-au despartit.

Se reintalneste si cu tatal sau, care il cauta de mult si care a aflat pana la urma unde locuieste acesta, reprosandu-i celuilalt “fiu” al sau ca nu i-a spus faptul ca ambii invata la aceeasi scoala.

Sotia si amantul inca nu abandoneaza planul de a scapa cumva de cel care ar trebui sa fie mostenitorul familiei, incercand in continuare sa obtina aceasta pozitie pentru fiul lor.

Pana la urma, nici fiul cel mare, nici cel conceput de sotia sa cu amantul nu ajung sa conduca respectiva afacere, ci acestia ajung la un acord pentru a o lasa pe sora lor cea mare sa se ocupe de ea. Amantul sotiei ajunge pana la urma la inchisoare, iar familia incercata de atat de multe greutati de-a lungul timpului, reuseste sa aiba parte si de lucruri frumoase.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *