Klaus Iohannis, şase imobile cumpărate din banii de nuntă, meditaţii şi salarii

Klaus Iohannis a fost invitatul emisiunii „După 20 de ani”, de la ProTV, acolo unde i-au fost adresate mai multe întrebări, printre care şi unele legate de imobilele pe care acesta le deţine şi care sunt trecute în declaraţia de avere.

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Întrebat fiind cum a dobândit cele şase imobile pe care acesta le are în proprietate, Klaus Iohannis a răspuns, vizibil iritat şi într-un mod ironic: „Da’ este extrem de simplu: le-am cumpărat”.

Moderatorul a continuat cu „Din ce bani?” şi răspunsul a fost dat la fel de în bătaie de joc, precum primul: „Din banii mei.”

Explicaţiile, pe care eu le consider drept nişte glume nesărate, au continuat prin precizarea faptului că şi-a cumpărat primul apartament, cu patru camere, din banii de nuntă, ca mai apoi să le achiziţioneze pe celelalte din meditaţii, salarii şi chirii.

Din câte văd eu în declaraţia de avere, primul imobil a fost o casă, nu un apartament şi este trecut ca fiind dobândit în anul 1992, pe vremea când era profesor de fizică, prin „donaţie/cumpărare”.

Au mai urmat două apartamente, în 1997 şi 1999, atunci când avea funcţia de inspector şcolar, ca mai apoi să intre în posesia altui apartament (2001) şi a două case (2007) în perioada când era deja primar.

imobile klaus iohannis

Vedeţi voi, deranjant nu este faptul că un om are nu ştiu câte imobile, atât timp cât poate să demonstreze provenienţa banilor folosiţi la cumpărarea acestora, ci încercarea de a le explica oamenilor cum ai fost tu deştept şi ţi le-ai luat din salarii şi meditaţii.

Asta mi se pare o lipsă de respect faţă de profesorii care trăiesc de azi pe mâine, deşi primesc şi ei salariu, culmea, mai şi meditează. Mi se pare o lipsă de respect faţă de toţi românii, în general.

Omul ăsta are pretenţia să devină preşedintele României, propulsat de către cei care au pus umărul serios la dezastrul economic al ţării noastre, adică Traian Băsescu, Elena Udrea şi compania. Pe lângă el se mai află şi tot felul de lipitori, în căutare de funcţii înalte.

După cum îmi place mie să spun, pretenţioşii vor rămâne cu pretenţiile.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

2 comentarii

  1. Crezi ca este vreunul mai breaz?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *