Kyeolhonui Yeoshi – Goddess of Marriage

 

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Kyeolhonui Yeoshi Goddess of Marriage

Patru femei, patru destine total diferite, insa legate intre ele prin grade de rudenie, prietenie sau intamplare. Kyeolhonui Yeoshi (Goddess of Marriage) este un serial coreean despre vietile oamenilor, unele care nu sunt usoare intotdeauna, deoarece intervin multi factori care le ingreuneaza. Despre visele, visurile, povestile de dragoste, de tradare, dramele si tot ceea ce face sau poate sa faca parte din exista noastra, a tuturor. Kyeolhonui Yeoshi (Goddess of Marriage) a fost lansat in anul 2013, luna iunie, si contine un numar total de 36 de episoade.

Despre prima dintre acestea se poate spune ca este o femeie fericita, implinita, deoarece are un sot care incearca mereu sa-i faca pe plac, fiind o fire calma, echilibrata, si trei copii care ii lumineaza existenta.

Nu acelasi lucru se poate spune si despre sora ei mai mica, cea care se afla intr-o permanenta cautare. O cautare a iubirii adevarate, a acelei relatii perfecte, care sa-i asigure fericirea, stabilitatea emotionala de care are atat de multa nevoie. Pana va ajunge sa-si gaseasca jumatatea, marea iubire, merge si cu doua relatii in acelasi timp, mai ales ca ambii barbati sunt unii de toata isprava, deci si alegerea este deosebit de dificila. Aceasta este si femeia asupra careia se concentreaza actiunea filmului, poate si pentru ca povestea ei este una aparte, plina de mister, incertitudine.

Unul dintre cei doi, este chiar fratele mai mic al sotului celei de-a treia femei. Aceasta pare usor plictisita de rolul pe care trebuie sa-l joace intotdeauna, acela de sotie a unui barbat foarte bogat, care trebuie sa se comporte mereu impecabil in inalta societate. In afara de aceste mici neajunsuri, este destul de multumita cu viata pe care o are, adevarata ei bogatie fiind reprezentata de cei doi copii.

Ultima dintre cele patru, este si cea mai putin fericita dintre acestea, chiar daca este casatorita, cu toate ca are si ea copii. Problema ei este reprezentata de faptul ca sotul o insala.

Kyeolhonui Yeoshi (Goddess of Marriage) este un serial coreean destul de aparte, prin faptul ca incearca sa trateze in acelasi timp mai multe situatii care apar in vietile oamenilor. Nu este doar simpla poveste de dragoste dintre un baiat si o fata, asa cum putem vedea in destule astfel de productii din Coreea de Sud, ci sunt acoperite mai multe evenimente, placute sau neplacute, care pot avea loc de-a lungul existentei noastre. Casatorii care par perfecte la inceput, mai ales cand vin pe lume si copiii, unele care se transforma destul de repede in ceva neplacut, mai ales daca sotul este infidel; reguli pe care trebuie sa le respecti atunci cand incepi sa faci parte dintr-o clasa sociala exclusivista, unele care nu prea iti sunt intotdeauna pe plac; rolul de barbat in familie, in cazul in care sotul este din cale afara de blajin; cautarea neincetata a sufletului pereche, consumatoare de ani pe care nu-i mai poti intoarce, in cazul in care esti mult prea pretentioasa sau nu ai suficient noroc si asa mai departe. Toate acestea fac din Kyeolhonui Yeoshi (Goddess of Marriage) un serial coreean complex, numai bun de vizionat.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *