Kyeongseong Seukaendeul – Scandal in Old Seoul

 

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Kyeongseong Seukaendeul Scandal in Old Seoul

Kyeongseong Seukaendeul (Scandal in Old Seoul) face parte din categoria seriale coreene de dragoste, unde putem vedea cum iubirea nu dispare nici macar atunci cand in Coreea de Sud se duceau adevarate lupte pentru a scapa tara de sub dominatia japoneza (1910-1945). Chiar daca pret de cateva zeci de ani destinele acestei tari au fost in mainile altora, oamenii nu au incetat sa se iubeasca, in acelasi timp cautand sa recastige independenta Coreei de Sud. Kyeongseong Seukaendeul (Scandal in Old Seoul) este un serial coreean ce a fost lansat in luna iunie, a anului 2007, si care contine un numar total de 16 episoade.

Kyeongseong Seukaendeul (Scandal in Old Seoul) este un serial coreean despre o dragoste care parea imposibila la inceput. Parea putin probabila, deoarece el nu era tocmai o persoana caruia sa-i pese de ceea ce se intampla cu tara lui, parand mai mult interesat sa cucereasca femei cat mai multe, fiind considerat un adevarat Don Juan al Seulului anilor ’30.  Totul se schimba atunci cand pune pariu cu prietenii sai ca va reusi sa o cucereasca si pe ea, o femeie care nu pare la fel de usor abordabila precum cele pe care el le-a cunoscut pana atunci.

Ea este total diferita fata de el, in sensul ca-i pasa de ceea ce se intampla in tara ei, dorinta ei cea mai mare fiind recastigarea independentei Coreei de Sud. Pana cand acest lucru va fi infaptuit, nu doreste nici sa-si dea intalnire cu barbati, nici sa aiba vreo relatie, nici sa se casatoreasca. Este timp de asa ceva doar dupa ce tara ei va fi libera iar. Pana atunci, prefera rolul de profesor voluntar pentru copiii fara prea multe posibilitati, in acelasi timp castigandu-si existenta cu ajutorul unei mici librarii pe care o detine.

Pana la urma, din cauza evenimentelor care au loc in capitala Coreei de Sud, cei doi ajung sa petreaca ceva timp impreuna, atunci cand el ajunge vada ceea ce se intampla cu adevarat in tara lui, cu ajutorul ei. Nu doar ca observa ceea ce pana atunci nu prea baga in seama, dar devine si unul dintre activistii care lupta pentru independenta tarii sale. Asta in timp ce se indragosteste puternic de ea, nici aceasta neramanand rece in fata sentimentelor pe care le primeste din partea lui.

Kyeongseong Seukaendeul (Scandal in Old Seoul) este un serial coreean despre lucrurile de care sunt in stare sa le faca oamenii pentru a-si scapa tara de sub dominatia straina, neuitand, in acelasi timp, ca trebuie sa aiba parte si de dragoste, deoarece frumosul sentiment nu poate disparea nici macar atunci cand injustitia atinge cote maxime, iar oamenii vor sa devina liberi iar. Kyeongseong Seukaendeul (Scandal in Old Seoul) este un fel de “Luptam din toate puterile noastre pentru a ne apara tara si a o scapa de sub dominatia japoneza, insa nu uitam ca trebuie sa ne si iubim, pentru a putea prinde puteri si mai mari in ideea de a ne duce planurile marete la capat”. Kyeongseong Seukaendeul (Scandal in Old Seoul) este despre dragoste in timpuri tulburi, o dragoste la fel de sincera ca iubirea fata de propria tara.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *