La mulţi ani, Marius Lăcătuş!

Marius Lacatus Cupa Campionilor

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Astăzi este ziua de naştere a celui care se identifică numelui de Steaua şi anume MARELE Marius Lăcătuş, aşa că nu puteam să nu-i urez şi eu, din toată inima, un călduros La Mulţi Ani!

„Fiara” este stelistul la care ţin cel mai mult, pentru că: ambiţie, dăruire, campion, luptă, sânge roş-albastru, respect, căpitan, Steaua.

Mă amuz şi acum când mă gândesc la un meci al Stelei împotriva Rapidului, când Lăcă l-a luat de fălci pe Dănuţ Lupu, enervat de către acesta. Dănuţ Lupu nu era un tip mic sau vreun fricos, însă nu a îndrăznit să riposteze tocmai datorită respectului pe care Marius Lăcătuş îl impunea pe teren.

Încă o dată: La mulţi ani, Lăcă! Te iubim şi îţi mulţumim pentru tot ce ai făcut pentru Steaua!

În altă ordine de idei, gândindu-mă la meciul de diseară al Stelei împotriva celor de la Timişoara, nu pot să nu remarc deciziile tâmpite din fotbalul nostru. Jucătorul meu preferat din echipa actuală, Cristian Tănase, va lipsi din cauza că a primit la meciul precendent un singur cartonaş galben. Dacă ai adunat de-a lungul campionatului prea multe astfel de sancţiuni, eşti suspendat meciul următor chiar şi dacă primeşti doar un cartonaş galben.

Mi se pare un regulament anti-joc, anti-spectacol şi idiot!

Foto: steauafc.com

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *