Let’s Eat 2

Ce ar putea avea in comun un vanzator de asigurari, o scriitoare si un functionar public? O mare pasiune pentru mancare si dragoste, evident, ca doar discutam despre cel de-al doilea sezon al serialului coreean Let’s Eat, primul bucurandu-se de o mare popularitate in randul privitorilor, imediat dupa lansarea sa din 2013. Let’s Eat 2 a fost lansat in anul 2015, luna aprilie, si contine 18 episoade.Lets-Eat-2-298x300

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Let’s Eat 2 este povestea a trei persoane aflate mereu in cautarea unui preparat culinar nou si, de ce nu, a persoanei potrivite, care sa fie pe aceeasi lungime de unda cu ele, o unda care rezoneaza perfect cu papilele gustative.

Goo Dae Young este un tanar care se ocupa cu vanzarea politelor de asigurare, meserie care i-a asigurat, cel putin pentru o vreme, resursele financiare necesare pentru a isi vedea de ceea ce conteaza cu adevarat: mancarea. Este genul acela de om indragostit de tot ceea ce are legatura cu preparatele culinare. Ii place sa le deguste si ii place sa scrie despre acestea, avand un blog in domeniu. Ziua vinde asigurari, iar noaptea scrie pe acel blog despre pasiunea vietii sale.

Lucrurile au mers bine pentru acesta, in ceea ce priveste vanzarea de asigurari, insa numai pentru o perioada. Astfel, a fost nevoit sa se intoarca in oraselul natal, in incercarea de a-si reveni si de a o lua de la capat.

Acolo, incearca sa-si faca noi prieteni printre vecinii imobilului unde a inchiriat un apartament, in ideea ca acestia pot deveni viitorii sai clienti. Ceea ce nu stie el, insa va afla in curand, este ca vecina de alaturi nu-i nimeni altcineva decat o fosta colega de scoala, care avea o porecla nu tocmai frumoasa, din cauza faptului ca era, la fel ca el, pasionata de mancare. Baek Soo Ji, pentru ca despre ea este vorba, inca este suparata pe el, dupa atat de mult timp, deoarece l-a considerat intotdeauna un profitor, care s-a imprietenit cu ea doar pentru a putea servi masa la restaurantul mamei sale.

Baek Soo Ji a trecut peste acele umilinte si peste perioada cand era un pic plinuta, nu fara a face eforturi mari de a slabi. Astfel, acum nu mai mananca mai mult de o data pe zi, de frica de a nu se ingrasa din nou, preferand sa-si dedice timpul scrisului.

Lui Dae Young ii pare rau in legatura cu lucrurile care s-au intamplat in trecut si doreste sa o ajute pe Soo Ji, din toate punctele de vedere, inclusiv cel sentimental, pentru a se revansa. Asta inseamna ca va incerca sa o ajute sa se apropie de barbatul pe care-l place, de Lee Sang Woo, un functionar public aratos, care a angajat-o sa scrie pentru el si care-i la fel de indragostit de preparatele culinare, precum sunt si cei doi.

Un fel de dragoste in trei, pentru mancare, ce se poate transforma oricand in iubire adevarata.

Let’s Eat 2 este o comedie romantica de vazut de catre toti cei indragostiti de bucatarie (si nu numai) si, mai ales, de bunataturile preparate acolo, cel putin la fel de interesanta precum prima parte.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *