Liar Game

 

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Liar-Game

Se spune ca banul este ochiul dracului, pentru el oamenii fiind in stare de orice, de la cele mai simple negative lucruri, pana la fapte de-a dreptul ingrozitoare. Liar Game este un serial coreean despre un joc psihologic in care sunt atrase pana si cele mai cinstite persoane, deoarece premiul acestuia este unul consistent. Atunci cand discutam despre o suma mare de bani, oamenii sunt gata de orice pentru a o obtine, nefiind prea multe lucrurile care i-ar putea opri. Liar Game a fost lansat in anul 2014, luna octombrie, si contine un numar total de zece episoade.

Ea este o studenta care are nevoie mare de bani pentru a isi plati datoriile. Aceasta participa la o auditie filmata cu camera ascunsa, reusind sa treaca testul pentru a participa in cadrul unui joc mai neobisnuit. Acest joc este despre a-ti pacali, minti, oponentii, iar persoana care reuseste sa faca cel mai bine asta, va pleca acasa cu aproape zece milioane de dolari americani. Nu doar minciuna este permisa, ci orice, de la a trisa si pana la ceea ce esti tu hotarat sa faci pentru a pune mana pe marele premiu. Cand discutam despre atat de multi bani, oamenii sunt gata de orice pentru a ii obtine, asa ca pana si onesta studenta incepe sa se gandeasca la cum ar putea sa intre in posesia lor.

Daca nu ar fi fost respectivul premiu, nu ar fi participat niciodata la asa ceva, deoarece este genul acela de persoana corecta, care nu ar fi in stare sa ii pacaleasca pe altii pentru a invinge ea. Nici nu este in stare. Nu singura. Ideea salvatoare ii vine atunci cand se gandeste sa apeleze la un fost profesor de psihologie al unei universitati din Seul, care a reusit sa duca inselatoria la nivel de arta. El accepta sa o ajute si, astfel, fata naiva si onesta se vede intrata intr-un joc pe care nu este sigura ca-l poate stapani. Un joc care nu este atat de usor precum credea ea si care ii va pune la grea incercare calitatea umana. Un joc despre cat de departe este gata sa mearga pentru a-l castiga. Insa atunci cand este vorba despre a scapa de toate datoriile pe care le are si a avea suficienti bani pentru viitor, nu prea mai exista limite peste care nu poate sa treaca.

Liar Game este un serial coreean in care oamenii decenti, sinceri in viata reala, se transforma in persoane de nerecunoscut atunci cand exista la mijloc un interes major. Ideea serialului este una buna, tocmai pentru ca aduce atat de mult cu realitatea. Se spune ca realitatea bate filmul, aceasta nefiind doar o simpla expresie, ci un lucru cat se poate de veridic, demonstrat de atat de multe ori. In viata reala, multi oameni sunt dispusi sa faca orice pentru a pune mana pe o suma mare de bani. Nu conteaza ce inseamna acel “orice”, atat timp cat acesta i-ar putea aduce mai aproape de ceea ce isi doresc. Pentru ca asa a fost dintotdeauna, asa va fi mereu. Liar Game are simplul dar de a ne reaminti acest lucru.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *