Liga 1: CFR Cluj – Steaua Bucureşti

autocar steaua ghencea

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Liga 1:

CFR Cluj – Steaua Bucureşti: ora 21 – Look TV

Poza pe care o vedeţi mai sus, a fost realizată de către mine, ieri, şi surprinde momentul în care autocarul Stelei se pregăteşte să intre în Complexul Sportiv Steaua, pentru a-i prelua pe jucători în vederea deplasării echipei noastre la Cluj, în legătură cu meciul din această seară, împotriva formaţiei CFR.

Nu cred că Steaua va avea probleme în a-i învinge pe clujeni, fiindcă jucătorii noştri sunt net superiori celor care au mai rămas pe la echipa CFR. În plus, meciurile pe care clujenii le-au disputat în preliminariile Europa League, de unde au şi fost eliminaţi, au arătat foarte clar că CFR nu mai este echipa care avea jucători ce se puteau bate de la egal cu Steaua.

În meciul de mâine nu mă gândesc decât la faptul că jucătorii Stelei să nu se accidenteze, mai ales că vine importantul meci pentru accederea în grupele Ligii Campionilor, cel împotriva formaţiei Ludogoreţ Razgrad.

Şi dacă tot a venit vorba de acest meci, sper ca Steaua să se mai întărească până atunci, prin aducerea lui Hamza Younés, jucător tehnic, care mi-a plăcut mereu şi care sper să fie transferat.

Cât despre Srgian Luchin, sunt curios cum va evolua acesta pentru echipa noastră, mai ales că fanii, din câte am citit pe Internet, nu sunt tocmai încântaţi de aducerea lui. Eu nu am nimic împotriva acestui jucător, atât timp cât dă totul pentru Steaua.

Pronostic CFR Cluj – Steaua Bucureşti: învinge Steaua, evident. Nu o spun numai cu sufletul, ci sunt realist. Nu cred că CFR este în stare să ne pună probleme reale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *