Limita de doua mandate consecutive pentru parlamentari si alesii locali

deget aprob

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Am vazut ca s-a tot vorbit ieri despre aceasta limita de doua mandate consecutive, pentru alesii locali si parlamentari. Daca aceasta propunere facuta de catre Victor Ponta nu este doar o perdea de fum, mi se pare un lucru cat se poate de bun.

M-am saturat sa vad de fiecare data aceleasi fete triste, fie ca discutam despre primari, parlamentari sau alti ocupanti ai unor functii publice, care cred ca au mostenit scaunele pe care stau si nu fac nimic de atat de multi ani, nedorind sa renunte la ele nici in ruptul capului. Ii vezi cum se milogesc si cersesc voturi prin campaniile electorale, pentru a isi mai asigura inca vreo cativa ani de stat degeaba, la caldura, cu tot felul de avantaje. Ar minti, ar promite orice, doar sa nu fie nevoiti sa-si paraseasca functia aducatoare de beneficii.

Aici nu este vorba doar despre bani, pentru ca au avut timp suficient de asa ceva. Aici discutam despre pupatul in cur, fiindca acesta este lucrul care le-ar lipsi cel mai mult daca nu ar mai ocupa o functie publica importanta. Cine ar mai pupa in cur niste persoane care nu sunt niste simpatice, nici prea inteligente, nici din cale afara de generoase? Nimeni! Oamenii astia care cred ca acele functii au fost facute special pentru a fi ocupate de ei, pentru totdeauna, nu pot rezista fara sa fie pupati in cur. Doar gandul ca al lor cur nu va mai fi dezmierdat de limbi fine, ii infioara.

Vreti mandate? Luati! Doar doua consecutiv, ca presedintele.

Asta in cazul in care, dupa cum am scris mai sus, nu este vorba cumva despre o propunere care nu va deveni niciodata realitate.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *