Litoralul românesc este sănătos, cel bulgăresc este bolnav

litoral romanesc 2014

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Litoralul românesc este sănătos, cel bulgăresc este bolnav, cam asta este ceea ce am auzit astăzi pe la televizor.

Autorităţile din ţara vecină au descoperit virusul hepatitei A, în mostrele de apă luată din Marea Neagră, din cauza faptului că pe la ei au fost nişte inundaţii destul de serioase, în ultima vreme.

Ce mă amuză tare, este că autorităţile noastre s-au grăbit să ne explice ele cum litoralul românesc este pur, sănătos şi neafectat de plaga care bântuie pe la bulgari, deoarece curenţii din Marea Neagră au respins orice tentativă a virusului de a veni şi pe la noi.

La noi curge doar miere şi lapte, pentru că au făcut ei analize în urmă cu o săptămâna şi nu au descoperit nimic în neregulă, în timp ce litoralul bulgăresc este grav bolnav.

Poate au dreptate şi nici măcar hepatita A nu se încumetă să vină la preţurile occidentale şi condiţiile balcanice de pe litoralul românesc.

Sau poate că tocmai ăsta este motivul: preţurile mari au respins orice urmă de virus, deoarece avem nişte condiţii impecabile şi nu se poate pune problema ca a noastră apă să fie atinsă de ceva necurat.

Sper să vedem vreo campanie pentru promovarea litoralului românesc, în care să se specifice clar că apa Mării Negre, în partea ţării noastre, este mai curată decât pe la vecini. Cum ai trecut graniţa şi apa începe să devină tulbure, plină de bacterii, hepatita A şi rechini albi.

Propun amplasarea spitalelor care au fost desfiinţate de către inteligenţii noştri politicieni, pe litoralul Mării Negre, pentru că numai acolo oamenii se pot vindeca de orice boală pe care ar putea să o ia, dacă sunt suficient de naivi încât să meargă la mai bunele condiţii din Bulgaria.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *