Luati lumini de sarbatori!

Nu as putea spune despre mine ca sunt o persoana din cale-afara de bisericoasa, asa ca nu privesc sarbatorile de iarna din punctul asta de vedere, ci, mai degraba, din cel al starilor sufletesti pe care le traiesc in aceasta perioada a anului.

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Sunt stari sufletesti pozitive, de fiecare data, iar acestea se transforma in amintiri frumoase. Ne plac amintirile frumoase si le cautam tot mai des, pe masura ce inaintam in varsta. Amintiri in legatura cu spiritul sarbatorilor si tot ceea ce presupune acest lucru, de la mirosul de brad care invaluie toata locuinta, pe care abia astept sa-l simt pentru inca o data, pana la micii colindatori care nu au nici o legatura cu sunetele armonioase, fara de care peisajul nu ar fi complet.

Nu, nu voi proceda precum Mr. Bean, care le arata cutia cu bomboane, dupa care inchidea usa.

Traind intr-o lume care pare ca devine din ce in ce mai rea, tindem si noi sa ne lasam purtati de val si sa procedam la fel.

Nu vreau sa ajung sa ma inraiesc atat de mult, incat sa nu mai simt nici macar bucuria din preajma sarbatorilor de iarna.

Bucurie pe care am incercat sa o surprind ieri, atunci cand au fost aprinse beculetele sarbatorilor de iarna, cele care au luminat chipurile oamenilor fericiti.

Sper sa fiti si voi cuprinsi de spiritul sarbatorilor de iarna, pentru ca nu peste multe timp, acest videoclip va deveni doar o amintire, una placuta.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *