Lucrurile care ne aduc bucurie

Lucrurile care ne aduc bucurie

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Lucrurile care ne aduc bucurie in suflet, sunt diverse asa cum este si omul, unic intre ceilalti semeni ai sai. Pentru unii bucuria vine atunci cand i se naste primul copil si atunci se simt impliniti, fericiti. Pentru altii banii sunt cel mai important lucru din viata lor si ar face orice pentru ei, chiar daca nu mereu sunt fapte pozitive. Astfel de oameni sunt tristi, demoralizati atunci cand nu au bani si extrem de fericiti si bucurosi atunci cand contul lor din banca este plin. Altora faptul ca soarele a rasarit pentru inca o data le ofera caldura necesara si bucuria sufleteasca de care au nevoie pentru a merge mai departe.

In cazul altora, persoana iubita, cea care sta mereu aproape de ei si ar face orice pentru a-i sti fericiti, este cel mai frumos lucru de pe aceasta planeta si le ofera o bucurie de nedescris. Alti oameni prefera singuratatea si se simt cel mai in largul lor atunci cand nu au pe nimeni langa ei. Altora le place sa fie in centrul atentiei, sa fie vedete, staruri, numai asa simtind cum ii cuprinde un val de bucurie si siguranta. Alte persoane prefera compania animalelor, pe care le considera mai demne de a le fi aproape decat oamenii care le-au inselat de atatea ori asteptarile.

Pentru unii, bucuria vine atunci cand au facut o fapta pozitiva si isi dedica viata pentru a construi o lume mai buna, cu mai putina rautate, suparare si necazuri. Bucuria, in cazul altora este adusa de aproape fiecare intamplare din viata lor, ei fiind in buna masura responsabili pentru starea lor de fericire, chiar daca si destinul isi poate pune amprenta intr-un mod mai putin placut.

Indiferent de motivele care ne aduc bucurie, fericire, implinire in viata noastra, sper ca fiecare dintre noi sa avem parte cat mai mult de ele!

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *