M-a uns la suflet editorialul lui Horia Ivanovici, de pe Fanatik, despre situatia de la Steaua

horia ivanovici situatia de la Steaua

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Horia Ivanovici a scris pe Fanatik un editorial foarte tare despre Steaua si ceea ce se intampla acolo, intitulat “SILA de FCSB si de Gigi. Bani, bani, bani! NU fani, fani, fani!”.

Nu stiu cum s-a intamplat, ca am intrat pe site-ul ziarului de sport Fanatik la vreun sfert de ora dupa ce Horia Ivanovici a publicat acel articol. Titlul mi-a sarit in ochi, asa ca am dat pe el si am citit articolul. Un articol lung, insa care nu m-a plictisit, pentru ca-i scris foarte bine, la obiect.

Este un articol despre tot ceea ce se intampla la Steaua: jucatori relativ valorosi, vanduti pe bani multi si jucatori slabi, cumparati pe bani putini, lipsa spectacolului si a spectatorilor de la meciurile ros’-albastrilor si asa mai departe.

Nu doar ca sunt de acord cu tot ceea ce a scris pe site Horia, insa mai trebuie sa spun si faptul ca sunt foarte putini ziaristi sportivi romani care au curajul de a redacta un astfel de editorial care il ia la tinta pe Gigi, deoarece este principalul vinovat pentru ceea ce se intampla la Steaua acum.

Personal, a inceput sa-mi fie foarte sila sa mai urmaresc meciurile Stelei, pentru ca nu am la ce sa ma uit. Au fost adusi enorm de multi jucatori slabi, dupa ce toti cei care mai aveau o bruma de valoare au fost vanduti. Am ajuns sa intreb cine este jucatorul respectiv, pentru ca pur si simplu nu-i mai cunosc. Care “Popescu” mai este ala?

Nici nu vreau sa-i invat, pentru ca sunt jucatori care nu merita sa joace la Steaua, cei mai multi dintre ei.

Jucatori foarte slabi, care practica un joc la fel ca nivelul lor, incalcit, fara driblinguri, neplacut ochiului.

Si se mai mira MM de ce nu vin spectatorii la jocurile Stelei de acasa. Nu vin pentru ca s-au plictisit de fotbal, ci pentru ca s-au plictisit de cei care conduc acest club si care isi bat joc de el.

In ultimul timp, m-am uitat la meciurile Barcelonei sau ale Realului, insa si la ale Stelei. Nu are rost sa compar echipele, pentru ca nu ar fi corect sa te astepti sa vezi acelasi nivel, insa nici mocirla in care a ajuns sa se zbata fotbalul romanesc.

Doar Steaua mai juca in ultimii ani cate ceva, insa acum nici ea nu mai joaca nimic. S-au dus jucatorii buni, tehnici, iar in locul lor au venit unii care nu mai fac diferenta nici macar in campionatul nostru, ala slab.

Cred ca in curand nu ma voi mai uita deloc la meciurile Stelei, pentru ca-i pierdere de timp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *