M-a uns pe pipota meciul de box dintre Mayweather si McGregor

cum a fost partida de box dintre mayweather si mcgregor

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

M-am trezit si am vazut toata gala de box, insa meciul dintre Floyd Mayweather si Conor McGregor a fost unul special. Mult mai bun decat m-am asteptat, pentru ca lucrurile speciale de cele mai multe ori vin de acolo de unde nu intuieste nimeni.

Pana in meciul principal al galei, au mai fost inca trei partide de box. Prima, a fost decisa in mod gresit de catre arbitrii judecatori, deoarece unul dintre sportivi a punctat impotriva celuilalt tot meciul de box, adversarul lovind de cele mai multe ori in garda, iar “judecatorii” l-au castigator tocmai pe cel ce pierduse, in opinia mea.

Al doilea meci de box a fost castigat fara probleme printr-un knockout corect, iar cel de-al treilea a fost decis tot de o greseala a arbitrului, de aceasta data cel de ring, care l-a numarat pe “pierzator” dupa ce acesta a primit o lovitura ilegala, in ceafa, cat se poate de evidenta.

M-am cam saturat de greselile astea grave ale arbitrilor din box, care de multe ori “fura” pe fata si nimeni nu le face nimic. Cand Rudel Obreja a deschis gura si a vorbit despre treburile astea, a fost pus imediat la punct.

Daca primele partide au fost precum v-am scris mai sus, evenimentul principal al galei a fost unul superb, mult peste asteptarile mele.

Ma asteptam doar sa-l bata Mayweather pe McGregor, nu sa vad si un meci foarte bun.

Un meci in care Floyd Mayweather pur si simplu s-a jucat cu adversarul sau, nedorind sa-l loveasca in primele reprize, ci doar sa se apere. Si Mayweather stie sa se apere, de multe ori neputand fi lovit de catre Conor McGregor.

Stiti cum este: sponsorii au dat bani grei pentru o gala cat mai lunga, nu doar cateva secunde, iar prietenii poate mai au si ei cate un bilet pe o runda cat mai avansata, sa fie cota mare.

Dupa ce s-a jucat cu el, Floyd pur si simplu l-a luat la bataie pe McGregor, avand insa decenta de a nu-l avaria prea rau. Chestia care l-a suparat pe Mayweather s-a intamplat in runda a noua, atunci cand dupa ce arbitrul i-a despartit, McGregor a incercat sa-l loveasca. De atunci, Mayweather s-a dus pe el si daca dorea incheia partida chiar din runda respectiva, deoarece l-a ametit usor pe sportivul din MMA.

Nu a fost runda a noua, ci a zecea, atunci cand pur si simplu Mayweather s-a dus inspre adversat si l-a luat la bataie. A dat drumul la ciocane, la tehnica, la viteza de cobra, atat de pe atac, precum si pe aparare si si-a invins fara nici un fel de probleme oponentul.

Direct discutand, Floyd Mayweather l-a invins pe Conor McGregor fix atunci cand a dorit, adica in runda cu numarul zece. Sunt suta la suta sigur de treaba asta si va voi explica de ce. Daca nu ati observat in direct, puteti vedea in reluare anumite lucruri: in runda a noua il ametise pe irlandez si daca dorea, Mayweather incheia cu el socotelile de atunci, insa nu a vrut. In cea de a zecea runda, s-a intamplat ceva ce nu se mai petrecuse pana in acel moment: Mayweather i-a cerut arbitrului, aproape in mod disperat, sa-i desparta atunci cand McGregor il prinsese in clinci! Avea o treaba de terminat, in runda aia si voia sa o duca la bun sfarsit, ceea ce a si facut. Daca in urmatoarele maxim zece secunde, nu era stopata lupta, adica daca nu intervenea arbitrul cand irlandezul era in corzile ringului, sunt sigur si de faptul ca Mayweather il trimitea pe McGregor la podea. Intr-un meci real de box, cu doi profesionisti, meciul nu era oprit atunci sau daca era, continua dupa numaratoare. Aici fiind vorba de show pe bani multi, pentru a evita o eventuala ranire grava a adversarului, arbitrul a oprit in mod corect lupta.

Repet, daca dorea cu adevarat, Floyd Mayweather il batea pe McGregor din prima runda. Cu toate ca partida s-a disputat pe reguli de box, Mayweather a fost destul de corect si a acceptat propunerea adversarului sau de a lupta cu manusi mult mai mici decat cele normale, pentru a avea si acesta o sansa.

Nu a avut, pentru ca nu-i boxer. Ambii sunt doi mari campioni si fiecare il invinge pe celalalt, fara probleme, daca partida se disputa pe regulile sportului de lupta unde activeaza ei de obicei.

Azi a fost ziua lui Mayweather, insa poate americanii vor scoate din caciula si o revansa pe reguli de MMA, pentru ca daca discutam despre oameni care se pricep sa faca show, americanii sunt cei mai tari in domeniul asta. Nu as miza pe o astfel de revansa, deoarece Mayweather este mult prea mandru pentru a accepta sa fie invins, fie si pe reguli unde el nu are experienta, asa cum sunt cele din artele martiale mixte.

Ca o concluzie, repet faptul ca a fost un meci mult peste asteptarile mele, in care Mayweather l-a alergat tot timpul pe Conor McGregor, in contrast cu ceea ce face el de obicei, atunci cand mai mult se apara si realizeaza acest lucru intr-un stil excelent.

Stiu, este frumos ca doi sportivi sa aiba sanse egale, insa parca si partidele alea mult prea tehnice, tacticizate, sunt din cand in cand plicticoase, asa ca mai vrei sa vezi si cum unul se duce peste adversarul sau si il ia la bataie. L-a luat la pumni Mayweather pe McGregor, insa a facut-o ca un domn, daca se poate spune asa si nici arbitrul de ring nu a dorit ca sportivul din MMA sa pateasca ceva, oprind corect lupta, in runda a zecea, atunci cand era evident ca nu se mai poate apara McGregor.

Superb! Am o stare usoara de euforie datorita acestui meci.

Foto: Mayweather / Instagram.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *