Mă plictisesc repede / Simona Halep în finala Roland Garros

Sunt genul de om care se plictiseşte repede de orice şi oricine. Am nevoie mereu de ceva nou, de noi provocări.

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Nu am răbdare să mă uit la seriale, acum că tot sunt la modă şi mulţi discută numai despre ele. Nu, nu am văzut nici măcar Prison Break, cel despre care se vorbea atât de mult în anii trecuţi, însă a avut grijă un prieten să-mi facă rezumatul acestuia. Ultimele seriale pe care le-am văzut datează de pe vremea când eram copil şi aici mă refer la “Salvaţi de clopoţel” şi “Noile aventuri ale lui Black Beauty”.

Când vine vorba despre filme, trebuie să fie unele care să-mi capteze atenţia din primele minute, să aibă acel ceva care le face urmăribile, altfel cu greu pot rezista până la finalul lor.

Nici în cazul jocurilor pe calculator situaţia nu-i diferită. Nu mă consider un gamer, nu am răbdare să fac misiuni, să încerc să duc un joc la final. De exemplu, când mai jucam Grand Theft Auto mă plimbam prin oraş fără un scop anume. Singurul care nu a reuşit să mă plictisească a fost Counter-Strike 1.6. Counter-Strike Global Offensive, cel mai recent joc din serie, este o porcărie pe care am dat banii degeaba.

Faptul că mă plictisesc repede, se vede chiar şi în felul în care scriu câteodată pe blog. Nu am răbdare să-mi spui să am răbdare.

M-am uitat în această seară la meciul Simonei Halep, nu pentru că mă atrage tenisul în mod special sau pentru că ar fi vreun joc care să-mi ofere cine ştie ce emoţii atunci când nu este vorba de ai noştri, ci pentru că discutăm de o româncă, una deosebit de ambiţioasă, către care trebuia să zboare un gând de susţinere.

În meciul dintre Simona Halep şi Andrea Petkovic a fost vorba de tehnicitate versus forţă brută, având câştig de cauză rafinamentul în faţa puterii.

Cu Maria Şarapova va fi mult mai greu, deoarece este o jucătoare completă, are şi tehnică şi forţă, însă am încredere în Simona.

Dacă tot a ajuns în finala Roland Garros, îi doresc din suflet să o şi câştige, pentru că merită.

Forza Simona Halep! Că tot este stelistă.

simona halep

Foto: Beth Wilson

Share it on:
TwitterFacebook

One Comment

  1. Ar fi ceva sa o bata desi…. e greu. A mai batut-o o data anul asta!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *