Mafia pariurilor şi pronosticurile sportive sigure

masina mafie

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Astăzi vreau să vă povestesc nişte întâmplări ciudate din lumea pariurilor, petrecute în urmă cu vreo câţiva ani de zile, care ar putea avea legătură cu mafia pariurilor, pronosticurilor sportive sigure, şi ceea ce se întâmplă atunci când lucrurile nu merg aşa cum trebuie.

După cum am scris mai sus, totul s-a întâmplat în urmă cu ceva timp, acesta fiind motivul pentru care articolul nu conţine prea multe denumiri, date exacte, fiindcă oricât de bună memorie aş avea, le-am uitat. Dacă aveţi ceva timp la dispoziţie, să căutaţi pe Google, unele informaţii sunt uşor verificabile, altele nu. Numele sunt mai puţin importante, ideea principală, a evenimentelor ciudate din lumea pariurilor sportive , fiind cea care contează.

Dacă aţi căutat vreodată pe Google ponturi în legătură cu pariurile sportive, atunci ştiţi că sunt destule site-uri care oferă aşa ceva, contra cost. Majoritatea au un abonament lunar, care costă câteva zeci de euro, pe baza lui primind predicţii zilnice. După cum afirmă chiar cei care le oferă, aceste pronosticuri au o marjă de eroare destul de mare. Pentru cei care rulează sume importante de bani, există şi varianta „premium”, asta înseamnă că trebuie să plăteşti ~100 de euro pentru un singur meci, unul ales cu grijă, care are cotă mare şi despre care ei spun că este sigur în proporţie de peste 90 la sută.

Pentru astfel de pronosticuri sportive, folosesc mijloace legale, la fel ca mine, adică recurg la statistică, experienţă, intuiţie şi aşa mai departe. Asta înseamnă că nu pot fi atât de sigure, atât timp cât nu ai un glob magic în care să te uiţi sau nu faci parte din mafia pariurilor, fiindcă balonul este rotund, se poate întâmpla orice, poate interveni hazardul.

În consecinţă, se întâmplă destul de des să greşească şi pariurile „premium”, cele pe care ei spun că le garantează. Acel „garantat” înseamnă că dacă nu a fost bun pontul, primeşti altul, care poate fi la fel de greşit. Normal ar fi să-ţi dea banii înapoi.

Pe lângă aceste site-uri mari, sunt şi tot felul de indivizi care oferă pronosticuri sportive, unele gratuite, altele pe bani.

Ei bine, în Croaţia exista o platformă gratuită de blogging, destinată celor care se ocupau cu asemenea lucruri. Mulţi de acolo erau ţepari, în sensul că publicau mai multe pronosticuri sportive, gratuit, în fiecare zi, iar dacă la terminarea meciurilor rezultatul nu era cel pe care l-au anticipat, modificau postarea, pentru a le da impresia celor care intrau pe blogul lor că sunt experţi în aşa ceva. Mult prea experţi, fiindcă ei nu greşeau nici măcar un rezultat.

Eu nu am modificat niciodată rezultatele. Dacă am greşit, se întâmplă. Se întâmplă din cauza faptului că oricât de mult m-aş pricepe, oricât de deştept m-aş considera, nu am acele puteri magice de a vedea ceea ce se întâmplă în viitor, pentru a evita întâmplarea, mafia pariurilor şi aşa mai departe. Cei care îmi citiţi blogul de mai mult timp, ştiţi că la Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia am greşit un singur pronostic, asta datorită faptului că acolo erau echipe puternice, pe care te puteai baza. În cazul „biletului zilei”, am greşit mai multe, fiindcă adaug acolo şi campionate nesigure, tot pentru a vă ajuta pe voi, inclusiv cel al României. Aici nu mă refer la lucruri necurate, ci la faptul că avem un campionat slab, unul în care nu-ţi poţi pune încrederea.

Revenind la povestea mea, printre toţi acei ţepari croaţi, era şi o persoană căreia i se dusese vestea pe la noi, că oferă ponturi destul de sigure. Asta înseamnă că, în cazul pronosticurilor sportive gratuite, unu pe zi, cele corecte erau în proporţie de 80-85 de procente. Destul de mult, pentru această lume plină de nesiguranţă, cea a pronosticurilor sportive.

În cazul celor cu plată, pe care nu le oferea în fiecare zi, cerea, dacă îmi mai aduc eu bine aminte, o sută de euro, plata prin WU. Nu trebuia să plăteşti nimic, fiindcă îţi oferea suficiente indicii, încât, de cele mai multe ori puteai să-ţi dai seama singur care este meciul şi ceea ce se va întâmpla. Ceva de genu’, îţi spunea ora, îţi oferea cota şi rezultatul (1, x, 2, over etc). Cota era copiată de pe Bet365, deci dacă luai toate meciurile de la ora respectivă, aveai şanse mari să-l găseşti pe cel corect. Evident, se întâmpla şi să existe mai multe meciuri care aveau aceeaşi cota şi se disputau la aceeaşi oră, atunci fiind imposibil de indentificat cel corect.

Ei bine, aceste pronosticuri sportive erau, aşa cum afirma şi el, întotdeauna corecte. Îmi aduc aminte de un meci din campionatul O, acolo unde cele mai bune formaţii ale lor, erau trecute cu over 3,5, adică să se înscrie de la 4 goluri în sus. Asta s-a şi întâmplat.

Acum vine partea interesantă. În cazul unui meci din campionatul Irlandei (parcă), era dată drept câştigătoare echipa gazdă. Ei bine, în a doua repriză cei care conduceau erau oaspeţii şi situaţia nu părea să se îndrepte.

Ce credeţi că s-a întâmplat? A picat nocturna şi nu şi-a mai revenit. Destul de ciudat, nu? Acesta este unul dintre acele lucruri uşor verificabile, despre care am scris la începutul acestui articol.

În astfel de cazuri, majoritatea caselor de pariuri dau cota 1, asta înseamnă că dacă meciul respectiv este singurul pe care îl ai pe bilet, îţi iei banii înapoi.

Nu s-a întâmplat doar o singură dată, ci de vreo trei ori, în decurs de câteva luni de zile, dacă mai ţin eu bine minte. Nu mai ştiu dacă în aceeaşi ţară. Lucruri verificabile, iar.

Chiar dacă s-ar fi întâmplat o singură dată, tot nu cred în coincidenţe.

Să se fi rulat atât de mulţi bani, încât mafia pariurilor să fi dictat pana de curent?

Dacă mă forţez un pic, găsesc sigur numele celor două echipe, fiindcă ziarele lor au scris despre incidentul cu nocturna picată, la momentul respectiv.

Nu ştiu dacă mai găsesc blogul respectiv, fiindcă l-am şters de la favorite din cauza faptului că a fost abandonat o lungă perioadă de timp. Nici măcar nu mai ştiu dacă mai există platforma de blogging.

În fine, cred că sunt destui cei care îşi mai amintesc de el, aşa că pot confirma cele scrise de mine.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *