Mai credem in Mos Craciun si ca el ne poate implini dorintele?

Mai credem in Mos Craciun si ca el ne poate implini dorintele

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Chiar daca suntem adulti, nu inceram niciodata sa fim doar niste copii mai mari, asta insemnand ca ne plac toate acele traditii din preajma sarbatorilor de iarna, cum ar fi cele legate de Craciun si de Mos Craciun.

Cu totii, fie ca suntem mai sau mici, avem dorintele noastre, unele pentru care avem nevoie si de niste ajutor pentru a ni le implini. Astfel, asa cum cei mici isi trimis dorintele catre Mos Craciun, tot asa si noi, adultii, ne dorim sa se intample anumite lucruri importante si ne trimitem cererile catre o putere magica.

Un fel de Mos Craciun al oamenilor mari. Si speram sa se intample ceea ce ne dorim, mai ales ca nu depinde doar de noi. Aici ma refer la orice fel de dorinte, de la cele care au legatura cu dragostea, pana la cele legate de bani. Oamenii isi doresc tot felul de lucruri, fie ca sunt unele care le sunt de mare ajutor, fie ca este vorba despre niste lucruri care nu le sunt de mare folos.

Cu totii ne-am dori sa aiba loc un fel de magie si sa avem parte de ceea ce ne-am pus in gand. Cateodata, chiar se intampla asa, pentru ca Mos Craciun al oamenilor mari a auzit acea dorinta si ne-a facut pe plac, insa, uneori se pare ca nu am fost tocmai cuminti, asa ca nu primim ceea ce ne dorim. Cu toate acestea, niciodata nu incetam sa speram ca intr-o zi va fi mai bine si pentru noi, chiar daca astazi nu se intampla asa.

Mos Craciun este speranta, este acea luminita care ii face pe oameni sa creada ca maine va fi mai bine si ca vor avea tot ceea ce isi doresc ei. Nu trebuie sa incetam niciodata sa credem in acest Mos Craciun, deoarece ar inseamna ca ne-am pierdut speranta. Cum nu mai este prea mult timp pana la sarbatorile de iarna, iar incepem sa ne gandim la Mos Craciun si la magia pe care acesta o face de fiecare data. Mos Craciun exista, sper ca stiti asta!

Nimeni nu are voie sa se indoiasca de existenta lui Mos Craciun, pentru ca ar fi tare necredincios. Mos Craciun exista si este asteptat de catre toti oamenii, si de cei mai mici si de cei mai mari. Cu totii ne dorim cate ceva, iar Mos Craciun ne poate aduce acel ceva, sunt sigur. Niciodata nu trebuie sa incetam sa credem in el, pentru ca atunci lumea ar fi una mult mai rea si cu mult mai putina lumina. Imi plac sarbatorile de iarna, iar Mos Craciun face parte din ele, este prezent ca de fiecare data.

Nici nu ar putea fi altfel, fiindca sarbatorile de iarna nu ar mai avea acelasi farmec fara Mos Craciun. Cu siguranta ca dorintele adresate acestuia se vor implini, daca nu astazi, poate maine sau in alta zi, insa ele vor deveni realitate mai devreme sau mai tarziu. Nu trebuie sa incetam niciodata sa speram ca se va intampla ceea ce ne dorim noi mai mult. Trebuie sa avem incredere in noi, trebuie sa avem incredere in acel ceva care ne poate aduce mai aproape de ceea ce ne dorim noi cel mai mult in aceasta viata.

Trebuie sa crezi in Mos Craciun si ca dorintele se implinesc, fiindca asa o sa se si intampla. Daca nu ma crezi, o sa vezi ca pana la urma va fi exact cum spun eu. Sper sa nu incetati niciodata sa credeti in Mos Craciun.

Sper sa nu incetati niciodata sa fiti copii, pentru ca altfel si bunatatea ar pieri odata cu pierderea sperantei.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *