Mai multe tinte, rezultate zero

Mai multe tinte, rezultate zero

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Cam acesta este rezultatul cand iti alegi mai multe tinte, obiective si nu reusesti sa ajungi la niciunul din ele, din cauza ca nu te concentrezi suficient si mintea iti zboara de la unul la altul, in loc sa-ti canalizezi eforturile doar pentru un singur scop. Este o vorba la noi in popor: cand alergi dupa mai multi iepuri, nu prinzi niciunul. Foarte adevarat si explica intr-un mod clar despre cum ar trebui noi in viata sa ne canalizam energia, despre cum ar trebui sa luam in vizor doar tintele importante si sa nu ne abatem din drum pentru scopuri care nu ne vor aduce beneficii si aici nu ma refer strict la cele materiale, ci in general.

Rezultatele apar atunci cand iti alegi un singur proiect, un singur scop si iti aduni toate puterile pentru a il duce la final, fara a te mai gandi la altceva, fara a-ti distrage singur atentia, ci cu multa seriozitate si dorinta de succes. In tot acest lung proces trebuie sa privesti doar inainte, fara a te lasa atras in diferite capcane puse de unul sau altul, pentru ca se stie ca desi poate multi oameni vor sa te ajute, vor sa faca si ei parte din proiect, pana la urma nu doresc decat sa-si indeplineasca scopurile lor, sa atinga ei anumite tinte egoiste, care nu au nicio legatura cu tine. Pentru a nu te lasa influentat de altii, ai nevoie de multa vointa si hotarare de a duce lucrurile la bun sfarsit, chiar daca ti se vor pune si multe piedici pe parcurs.

Daca ti-ai pus in minte toatea acestea, daca ai un singur scop care desi pare indepartat si greu de realizat, cu siguranta vei reusi, trebuie doar sa ai rabdare, urmata de multa determinare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *