Make A Woman Cry

 

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Make-A-Woman-Cry

Make A Woman Cry este un serial coreean despre o femeie care a renuntat la sluba ei nobila, cea de politist, dupa ce si-a pierdut copilul, si care incearca sa faca tot posibilul sa-i ierte pe cei ce se fac vinovati de tragedie, in acelasi timp dorind sa-i protejeze de pericole pe ceilalti copii din cartier, daca pe fiul ei nu a putut. Make A Woman Cry a fost lansat in anul 2015, luna aprilie, si contine un numar total de 40 de episoade.

Jung Deok In este o femeie tanara, plina de energie si pe fata careia poti vedea aproape intotdeauna un zambet. La fel se intampla si atunci cand merge sa faca niste cumparaturi pentru restaurantul ei. Incearca sa se targuiasca, in ideea de a obtine un pret mai bun si produse dintre cele mai proaspete. Ii cunoaste pe majoritatea comerciantilor, asa ca atunci cand o vanzatoare incearca sa o convinga cu toate puterile sa-i cumpere marfa, cum ca ar fi proaspata si cea mai buna, Deok In ii raspunde razand ca asa spune mereu. Mai departe, trece si pe la standul cu peste, dorind sa cumpere doua cutii, mari si grele. Chiar daca pare o femeie firava, vanzatorul de peste aruncand o privire plina de neincredere atunci cand aceasta ii spune ca va cara singura cutiile, Deok In nu este deloc asa, din contra. Este o femeie puternica si care se pricepe sa faca piata, incercand mereu sa obtina si anumite produse in plus, comercinatii plangandu-se, in gluma, ca doreste sa-i falimenteze.

Cel mai bine poti vedea ca-i o persoana puternica, atunci cand, incercand sa negocieze cu acel vanzator pentru a obtine o cantitate mai mare de peste, pe langa ei trece in graba un hot, iar o femeie striga dupa ajutor, pentru a-si recupera bunurile. Lui Deok In nu prea ii vine sa creada ca are parte de asa ceva, mai ales ca nu are timp de alergat dupa hoti, insa, pana la urma, se hotaraste sa plece dupa acesta, neuitand ca nu cu foarte mult timp in urma a fost politist.

Dupa un fel de cursa cu obstacole, foarte amuzanta, Deok In il prinde pe acel hot, il imobilizeaza si reuseste sa recupereze bunurile femeii respective.

Daca in acea zi a avut parte de actiune multa, de obicei nu prea se intampla asa, cel putin in ultimul timp. Dupa ce si-a parasit meseria de politist, a decis sa-si deschida acel restaurant in apropierea unei institutii de invatamant, acolo unde a invatat si fiul ei, cel care si-a pierdut viata. Vrea sa afle de ce s-a intamplat acest lucru si doreste sa-i ajute si pe ceilalti copii din cartier sa stea departe de pericole. Vrea sa-i protejeze, mai ales, pe cei mai slabi, care sunt pe cale sa fie umiliti de catre batausii zonei, ceea ce si face.

Este ca un fel de mama pentru toti cei care servesc masa in restaurantul ei, in special pentru un baiat mai retras, care, intr-o zi, se ascunde in restaurantul ei, pentru a scapa de mai multi baieti care doreau sa-l bata. Acolo este in siguranta, cu atat mai mult cu cat Deok In ii ia apararea, preferand sa fie ea umilita, intr-un fel. Doar o singura data, asa cum i-a transmis celui mai pornit baiat al acelei gasti.

Make A Woman Cry este un serial coreean care nu si-a epuizat, deocamdata, toate episoadele, insa iti lasa impresia ca-i unul foarte bine construit, care are in spate o poveste interesanta, plina de umor, insa si de lectii de viata.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *