Manipulatorul şef a ajuns acolo unde trebuia

fereastra inchisoare

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Manipulatorul şef a ajuns, în sfârşit, acolo unde trebuia. Manipulatorul şef a furat cu zece mâini, de la stat, de la noi toţi, iar o bună parte a acelor bani i-a folosit pentru a clădi un imperiu bazat pe minciună şi, evident, manipulare grosolană.

În acest scop şi-a angajat mulţi căţeluşi ascultători, pe care să-i asmută asupra oricărei persoane care ar putea să-i deranjeze domnia. Căţeluşii au nişte salarii imense în comparaţie cu omul de rând, însă nu într-atât de mari încât să rupă lesa stăpânului lor şi să fugă. Aceşti bani furaţi, pe care îi primeau căţeluşii, erau de ajuns pentru câte o excursie în Grecia sau o şaormă de proastă calitate.

Căţeluşii nu îşi iubesc sincer stăpânul, fiindcă ei consideră că trebuie să primească bani şi mai mulţi, pentru manipularea de proastă calitate pe care o fac, însă nemulţumirile lor sunt exprimate în surdină, deoarece ştiu că dacă primesc un şut în fund din partea stăpânului, se mai pot angaja doar pe post de clovni prin parcurile de distracţii. Dacă se întâmplă aşa ceva, apar drame cu tot felul de despărţiri, fiindcă dragostea are nevoie de bani pentru a exista.

Pe lângă căţeluşii ascultători, manipulatorul şef şi-a angajat cei mai buni portari, pentru a-l scăpa de cei care alergau cu balanţa dreptăţii după el. Când a văzut că este încolţit, a început să plângă şi să spună că gruparea cealaltă de manipulatori îl vânează. Într-o mică măsură, poate aşa s-a şi întâmplat, în sensul că interlopii din cealaltă grupare au grăbit mersul lucrurilor, însă principala cauză pentru care manipulatorul şef a ajuns la loc de răcoare, este, aşa cum vă scriam şi mai sus, faptul că acesta a furat până nu a mai putut, crezând că este invincibil.

Când a observat că este groasă treaba, manipulatorul şef şi-a chemat căţeluşii în ajutor, la faţa locului, aşa pentru impresia artistică. Căţeluşii transpirau, erau nervoşi, pentru că este cam greu să lucrezi precum restul oamenilor, mai mult de o oră pe zi, fără tot confortul asigurat de furturile manipulatorului şef.

Prezenţa căţeluşilor la faţa locului, nu a fost de mare folos, fiindcă înfăptuitorii dreptăţii l-au ajuns până la urmă şi l-au învârtit pe manipulatorul şef de zece ori, reuşind să-l trimită într-un viitor în care umbra acestuia să poarte mult mai puţine păcate decât în prezent.

Pe lângă faptul că manipulatorul şef a fost ascuns pentru o lungă perioadă de timp, coteţul plin de paraziţi, în care căţeluşii îşi duceau a lor imorală existenţă, va purta un mare lacăt pe el.

Ce se va întâmpla în continuare: manipulatorul şef, instruit foarte bine în tinereţe, se va îmbolnăvi de toate bolile posibile, în încercarea de a scăpa de cei care-l ţin de gaică.

Ce îmi doresc să se întâmple în continuare: să meargă şi ceilalţi, din cealaltă grupare de interlopi, fix în acelaşi loc în care manipulatorul şef a ajuns, deoarece au la fel de multe bube. Mai sunt câteva luni până vom scăpa şi de şeful celeilalte bande, care a pus stăpânire pe ţara noastră.

România se eliberează, încetul cu încetul, de paraziţi.

hai noroc

Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Orice asemănare cu persoane sau situaţii reale, este pur întâmplătoare.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Un comentariu

  1. Eu zic ca a deranjat prea mult, de aia a fost bagat la bulau. Dar mai sunt altii care vin din urma… vezi pe sefu de la RTV, vezi multi altii… scapam de varan, dar ce-i in urma… pff!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *