Marriage, Not Dating

 

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Marriage-Not-Dating

Marriage, Not Dating este o comedie romantica despre un barbat care nu doreste nici in ruptul capului sa se casatoreasca, deoarece este un celibatar convins, chiar daca este supus unor presiuni imense din partea familiei, cea care considera ca acesta ar trebui sa se aseze la casa lui. Presiunea familiei este mare, la fel si dorinta lui de a nu se casatori, asa ca trebuie sa gaseasca repede o solutie pentru problema sa. Marriage, Not Dating a fost lansat in anul 2014, luna iulie, si contine un numar total de 16 episoade.

Marriage, Not Dating este un serial coreean despre un barbat in varsta de treizeci si trei de ani, un chirurg plastician renumit, care considera casatoria ca fiind un lucru total nefolositor. Cariera sa este una de succes, crezand ca daca-i implinit din punct de vedere profesional, nu mai are nevoie de nimic altceva. Casatoria ar fi pentru el ceva care implica multe prea multe batai de cap, iar acesta nu are nevoie de asa ceva. Din pacate pentru ceea ce el considera ca este o viata cum nu se poate mai buna, nu este singur pe lume, parintii acestuia incercand din toate puterile sa-l faca sa se casatoreasca.

Fiind supus constant acestor presiuni puternice din partea familiei, trebuie sa gaseasca rapid o solutie. Este gata sa faca orice, in afara de a se casatori, desigur. Tot gandindu-se cum sa faca pentru a fi bine pentru toata lumea, inclusiv pentru el, ii vine ideea de a le prezenta parintilor sai o femeie, “prietena” sa, pe care acestia sa nu o placa. Identifica destul de repede persoana potrivita, se intelege cu ea si le-o prezinta parintilor, fiind sigur ca acestia nu ar fi niciodata de acord ca el sa se casatoreasca impreuna cu ea.

Ea, spre deosebire de el, isi doreste mult sa se casatoreasca, insa pana in acel moment nu a gasit persoana potrivita. A incercat mereu sa creada ca isi va gasi dragostea adevarata, sincera, insa, din cauza multelor relatii esuate de pana atunci, parca nici ea nu mai este atat de sigura ca acest lucru se va intampla vreodata. Tocmai nesiguranta ca isi va gasi pe cineva potrivit pentru ea, a facut-o sa accepte propunerea de a se preface ca este iubita lui, viitoarea nevasta, precum si frica de singuratate. Considera ca varsta pe care o are, douazeci si noua de ani, si faptul ca nu provine dintr-o familie bogata, cu toate ca lucreaza intr-un magazin unde vinde articole de lux, insa pe care nu si le permite, reprezinta factori care nu o avantajeaza in incercarea ei de a se casatori.

Asa cum se intampla de multe ori, nici aici lucrurile nu decurg conform planului, deoarece intervin anumite evenimente care nu au fost luate in calcul.

Marriage, Not Dating este un serial coreean despre oameni care nu doresc sa se casatoreasca, insa sunt oarecum fortati de catre familie sa faca acest lucru, fiind pusi in situatia de a incerca sa gaseasca solutii pentru a scapa de gura rudelor, precum si despre alti oameni care vor acest lucru, insa pana acum nu au gasit persoana potrivita. Se spune ca personalitatile, caracterele, opuse se atrag, deci si aici se va ajunge, pana la urma, tot la dragoste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *