Mask

 

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Mask

Mask este un serial coreean romantic, despre doua persoane care ajung una in preajma celeilalte printr-un concurs de imprejurari si care ajung sa se indragosteasca, desi la inceput nu pareau a se potrivi. Mask a fost lansat in anul 2015, luna mai, si contine un numar total de 20 de episoade.

Actiunea de inceput a serialului este una destul de intensa, cu o masina care goneste pe o sosea, noaptea, si care incearca sa fereasca o caprioara aparuta-n drum. Reuseste sa faca acest lucru, insa conducatorul auto pierde controlul masinii, intra in parapetul de protectie, trece de el si ajunge intr-o rapa care conduce inspre o prapastie. Acolo, masina ramane suspendata in cablurile de protectie de pe marginea drumului, pe care le-a agatat la inceput, acestea fiind singurul lucru care o impiedica sa cada si sa se loveasca de stanci, ajungand in apa. Nu pentru mult timp, deoarece cablurile nu par a fi capabile sa sustina o astfel de greutate, acestea putand ceda in orice moment.

In interiorul masinii se afla o femeie, panicata si disperata sa scape din situatia respectiva, stiind ca acele momente pot fi si ultimele din viata ei. Printre tipetele femeii, se poate auzi si un telefon cum suna. Il aude si ea, raspunde, si se aude o voce de barbat, care ii promite ca o va ajuta, daca face exact cum vrea el. Este vorba despre un santaj caruia nimeni nu i-ar rezista, mai ales ca face diferenta dintre viata si moarte. La inceput nu doreste sa cedeze, insa auzind zgomotul produs de cablurile intinse la maxim si care se pot rupe in orice moment, aceasta accepta conditiile barbatului respectiv.

Femeia din masina se numeste Byeon Ji Sook, o tanara care provine dintr-o familie cu multe probleme, mai ales ca tatal ei este cautat de catre camatarii de la care se imprumuta mereu, si care lucreaza ca vanzatoare in cadrul unui magazin. Toate problemele pe care le are in prezent, sunt din cauza infatisarii sale, deoarece seamana perfect cu alta femeie, care provine dintr-o familie foarte bogata. Acea femeie a murit, iar Ji Sook este santajata sa-i ia locul, chiar de catre cumnatul barbatului care ar fi trebuit sa se casatoreasca impreuna cu respectiva femeie, daca aceasta nu-si pierdea viata. Min Seok Hoon este numele celui care o santajeaza, acesta dorind sa-si impiedice cumnatul sa ajunga la conducerea companiei tatalui sau.

Cumnatul, cel de care se va indragosti Ji Sook, este Choi Min Woo, un babat care nu a avut tocmai o copilarie fericita, iar acest lucru se vede in prezent, fiind putine lucrurile de care-i pasa cu adevarat. De fapt, pana si casatoria acestuia cu Seo Eun Ha, cea careia i-a luat locul Ji Sook, i se pare una mai mult fortata, aranjata, decat ceva facut din dragoste. Ceea ce nu stie el este ca acum Ji Sook a aparut in locul lui Eun Ha, iar aceasta este o persoana cu totul si cu totul diferita fata de logodnica sa. O diferenta in sensul pozitiv, care-l atrage, si-l face sa se indragosteasca de ea. Si ea de el.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *