Mayweather versus McGregor. Cine bate in acest meci si cine da la televizor partida

meciul de box dintre mayweather si mcgregor

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Deoarece a ramas destul de putin timp pana la desfasurarea partidei de box dintre Mayweather si McGregor, hai sa discutam putin despre sansele pe care le au cei doi de a castiga meciul, precum si cine va televiza intalnirea.

Daca sunteti cititori de Cik, stiti ca am fost destul de nemultumit de modul in care a boxat Floyd Mayweather in partida cu Manny Pacquiao, din cauza faptului ca nu-mi plac sportivii care alearga in ring, ci vreau sa vad bataie, lupta, ambitie. Cu toate acestea, serios “discutand” acum, Mayweather are o tehnica devensiva superba. Stie perfect sa se apere, sa eschiveze, sa-si ridiculizeze adversarul. Este un boxer de mare calitate, nu degeaba este campion mondial.

In intalnirea de duminica dimineata, sansele celor doi sunt in felul urmator: daca partida se disputa pe reguli de box, asa cum se va intampla, Conor McGregor are fix zero sanse. Nu te poti astepta nici macar la o lovitura norocoasa, impotriva unui campion mondial, ci te duci ca mielul la taiat. Mayweather nu are o barbie din sticla, precum alti boxeri. Asta daca meciul de box se disputa pe bune, Mayweather ar trebui sa castige fara probleme.

Daca partida se disputa pe reguli de MMA, Conor McGregor castiga fara nici un fel de probleme, deoarece stie sa faca proiectari, prize, sa duca lupta la sol, deci Mayweather avea si el fix zero sanse sa castige lupta. Pe reguli de arte martiale mixte, McGregor era seful de camera al lui Mayweather, asa ar trebui sa se astepte la o infrangere dureroasa, pe reguli de box.

Infrangere dureroasa, insa pe foarte multe zeci de milioane de dolari, deci se merita.

Repet: daca lupta se va disputa pe bune, Mayweather se va juca impreuna cu McGregor. Il va bate fara probleme.

Cand este lupta dintre Floyd Mayweather si cine o da la televizor

Partida dintre Floyd Mayweather si Conor McGregor se va disputa duminica, 27 august, de dimineata, la ora 7 a Romaniei si va fi transmisa in exclusivitate pentru tara noastra de catre ProTv.

Gala fiind data de ProTv, trebuie sa ne asteptam la enorm de multe calupuri publicitare, sa-si scoata si oamenii banii si la comentarii ca data trecuta, in meciul dintre Mayweather si Pacquiao, in care unul dintre comentatori ne anunta ca suntem extrem de norocosi ca in Romania nu trebuie sa platesti nimic pentru a vedea meciul, ca in alte tari unde pay-per-view-ul este foarte scump.

Desigur, le multumim celor de la ProTv, insa la praful care este in tara noastra, in care multi dintre noi ne luptam pentru supravietuire, doar sa ceri bani pe asa ceva nu ar fi tocmai nimerit. Clar, cand esti comentator si castigi cateva mii de euro pe luna, uiti cum traiesc cei mai multi dintre romani.

Ma voi uita si eu la meciul de box dintre cei doi, pentru ca si daca este o gala artificiala, realizata cu gandul la show, la bani, la spectacol si alte chestii de genul, tot nu trebuie ratata.

Sa vedem ce va fi si dicutam dupa.

Foto: Conor McGregor / Instagram.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *