Medicina naturista, doctori, vaccinuri

laborator medical

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Am vazut ca s-a tot discutat in ultima perioada despre pro sau contra medicina naturista, medicina clasica, vaccinuri, doctori, persoane care gandesc doar intr-un singur fel, influentandu-i si pe altii, asa ca m-am hotarat sa scriu si eu cateva lucruri in legatura cu aceste subiecte, deoarece am publicat pe aici mai multe articole in care promovez tratamentele alternative si nu vreau sa se interpreteze.

Din cate am observat eu, produsele astea naturiste sunt bune, de cele mai multe ori, pentru atunci cand te simti bine si nu vrei sa te simti rau sau afectiuni usoare. Pentru toate acele cazuri care presupun mersul la doctor si administrarea medicamentelor clasice, mergem la doctor si luam medicamentele prescrise de catre acesta. De discutat putem discuta cat vrem, este bine sa ne informam, dar eu nu sunt doctor. Nici altii, asta insemnand ca blogurile nu sunt spitale.

Desigur, mai toate medicamentele clasice au si efecte secundare, de asta este de preferat sa apelezi la cele naturiste atat timp cat ele iti pot rezolva sau ameliora problema. Daca nu pot, le luam pe cele clasice, care au fost testate suficient de mult incat sa stim ca beneficiile sunt mult mai mari decat dezavantajele, tot dupa ce am discutat cu un doctor.

In cazul vaccinurilor, trebuie sa profitam de descoperirile din domeniul medicinei si sa le utilizam, mai ales daca ele salveaza vieti. Daca noi, adultii, putem incerca tot felul de remedii naturiste, nu se cade sa facem experimente pe cei mici si sa le punem viata in pericol.

In urma cu mai multi ani de zile, am fost la bunici, la sfarsit de saptamana, si am calcat intr-un cui ruginit. Nu a patruns prea adanc in talpa, din fericire, insa, pentru siguranta, a doua zi am fost la spital, sa-mi faca vaccin antitetanos.

Doctorita s-a uitat, a analizat, a discutat cu alta doctorita si mi-a spus ca ea nu considera ca-i necesar sa-mi faca vaccin, deoarece rana este superficiala, insa imi face daca vreau. I-am spus sa-mi faca, pentru ca mi-a curs sange, si mi-a facut.

Si acum vine momentul in care citesc pe blogul Oliviei Steer un comentariu in care o cititoare o intreaba pe aceasta daca ar apela la tratamentul antirabic, in cazul in care unul dintre copiii ei ar fi muscat de un caine turbat, iar Olivia ii raspunde ca fiecare isi asuma deciziile, insa ea crede ca toate vaccinurile sunt inutile, ca merge si cu alte lucruri. Adevarul este ca si unora le place mult sa provoace, dar, evident, nu ei sunt principalii vinovati.

Olivia Steer pare o persoana buna, de asta nici nu vreau sa fiu foarte dur cu ea. Buna, dar naiva, iar naivitatea ei poate ajunge catre oameni care nu au avut prea mult acces la educatie, rezultatul putand fi unul tragic. Asta inseamna ca nu ar strica sa avem cu totii mai multa grija la ceea ce scriem, atunci cand vine vorba despre lucruri serioase.

Nu, nu merge sa te tratezi cu usturoi si iubire, daca te-a muscat un caine turbat!

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *