Melodia internationala a grasanelor

Asta-i unul dintre momentele alea ciudate, cand o melodie are peste cinci sute de milioane de vizualizari pe YouTube si tu abia acum ai aflat de existenta ei. Habar nu aveam ca a aparut melodia internationala a grasanelor, insa ea este acolo, apreciata de catre multe iubitoare de “Mec”.

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Nu ca ar fi vreo mare pierdere sau problema, pentru ca stiu americani care nu auzisera inca de “Stereo Love”, asa ca suntem chit.

Marea uimire vine din faptul ca nu-mi dau seama cum se face ca americanii sunt un izvor nesecat de talente, mai ales in domeniul muzical, reusind mereu sa lanseze cate o astfel de vedeta, de nici nu stii de unde a aparut. In trecut, discutam despre Christina Aguilera, Britney Spears sau Ke$ha.

Acum, parca le-au combinat pe toate trei si a iesit Meghan Trainor, pentru ca nu am mai vazut de mult timp o artista care sa aiba o atat de mare priza la public.

Melodia este aproape perfecta, este “catchy”, insa nu stiu de ce am impresia ca videoclipul lasa de dorit. Spun ca melodia este aproape perfecta, deoarece are si o parte care nu prea-mi place.

Partea pe care eu o consider a fi mai putin inspirata, se afla in josul melodiei, asa, mai la fund, si suna in felul urmator: “Yeah, my mama she told me don’t worry about your size / She says: «Boys like a little more booty to hold at night»”. Un fel de “sa ai pe ce sa pui mana”.

Sa ai pe ce sa pui mana, insa trebuie sa lamurim lucrurile, pentru ca unele persoane ar putea sa ramana cu o impresie falsa.

Stiu, este vorba despre o simpla melodie, doar ca si “Nu din prima seara” (Cream & CRBL) era tot ceva de genu’ si a facut ravagii.

Fetelor, repetati dupa mine, de 50 de ori: “Sa ai pe ce sa pui mana” inseamna ceea ce putem vedea in poza de mai jos. Daca-i mai mult de atat, Dunarea se va (re)varsa in Marea Neagra! Ascultam, dar nu ne ingrasam!

Baiatul poate sa fie oricum, fata trebuie sa fie echilibrata, adica si cu joase, si cu inalte.

blugi mulati

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *