Mi-a gresit numele!

De cele mai multe ori, dupa ce merg pe la cate un eveniment, pun videoclipul urcat pe YouTube embed si pe LiveLeak, pentru a aduce inspre el trafic de calitate.

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Daca as putea, le-as pune pe toate embed acolo si ar avea fiecare sute sau mii de vizualizari, insa nu-i posibil, pentru ca daca fac asta, imi dezactiveaza functia de embed. Care oricum nu-i deblocata usor. La nu stiu cate puncte pe site si daca vor ei. Am un alt cont cu multe puncte, insa acolo nu au dorit sa o deblocheze.

E destul de greu cu vizualizarile pe YouTube, pentru ca Google are felul sau de a le numara. Daca fereastra este prea mica, pe Facebook, de exemplu, nu le ia in seama. De asta sunt site-uri cu zeci sau sute de mii de vizitatori unici, iar cand pun un video pe YouTube abia strang cateva sute sau mii de vizualizari.

Din punctul asta de vedere, si din altele, LiveLeak este marfa. Aduce trafic din tari importante pentru Google: SUA, Canada, Germania si asa mai departe. Aducand trafic de acolo, da si un semnal important ca videoclipurile respective ar trebui luate in seama, deci nu este doar despre banii care vin rapid din reclame.

Problema pe LiveLeak este ca pe acolo sunt multi hateri. Oameni inteligenti, insa unde-i inteligenta, este si un dram de nebunie, asa ca incep sa-ti zica tot felul de lucruri, daca nu pui ceea ce vor ei. De obicei, in sectiunea de comentarii iti spun treburile astea.

Ei vor sa vada crime si alte astfel de lucruri si daca eu le-am adus chestii noi si unice de la baschet 3 la 3, au inceput sa maraie, mai ales ca am pus toate videoclipurile de la evenimentul respectiv pe LiveLeak.

Unul dintre ei a tinut chiar sa-mi trimita mesaj privat, insa fiind englez (probabil) a avut o oaresce decenta in lucrurile pe care mi le-a scris.

De exemplu, mi-a gresit numele. O fi crezut ca sunt “Walker, politist texan” sau ceva de genul, ca altfel nu stiu de ce mi-a zis asa.

mi-a gresit numele

In ideea de a-i multumi si pe cei de acolo, imi iau acum aparatul de fotografiat si plec pe strazile din Bucuresti, sa gasesc vreun atentat sau ceva de genu’.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *