Michin Sarang – Crazy Love

 

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Michin Sarang Crazy Love

Michin Sarang (Crazy Love) este un serial coreean de dragoste, plin de drame, de povesti triste, de oameni care cauta fericirea si, atunci cand cred ca au gasit-o, realizeaza ca aceasta nu a durat foarte mult. Cu toate ca pana la a se ajunge la dragoste este posibil sa treci si prin multe momente neplacute, tradari, sperante irosite, drame, pana la urma iubirea tot va fi gasita si va fi cu atat mai placuta. Michin Sarang (Crazy Love) a fost lansat in anul 2013, luna aprilie, si contine un numar total de 100 de episoade.

Michin Sarang (Crazy Love) este povestea destul de trista a unei femei, care a fost abandonata intr-un orfelinat atunci cand era mica. Din fericire pentru aceasta, a fost adoptata de catre o familie sufletista, fiind crescuta de catre noii ei parinti cu multa dragoste.

Tot din dragoste s-a casatorit si cu sotul ei, un om care provine dintr-o familie foarte bogata, chiar daca mama acestuia nu a placut-o niciodata, considerand ca nu este o femeie potrivita pentru el. Nu peste mult timp, a aparut pe lume si rodul iubirii lor, o fata, iar totul parea cum nu se poate mai bine asezat in viata ei.

Atunci cand totul este doar lapte si miere in viata ta, trebuie sa incepi sa-ti pui semne de intrebare, deoarece viata nu este compusa doar din lucruri frumoase. La fel se intampla si aici, pentru ca in preajma sotului ei apare o noua femeie, care-l face sa se indragosteasca de ea si sa-si paraseasca familia.

Toata acea viata care parea pana atunci perfecta, s-a transformat dintr-o data in scrum, neintelegand de ce trebuie sa treaca iar prin astfel de clipe, unele care ii amintesc de trecutul ei trist. Fiind pusa in fata faptului implinit, se gandeste ca viata trebuie sa mearga inainte, asa ca incearca sa-si gaseasca iar fericirea, dupa iluzia unei casatorii perfecte.

In continuare, aceasta intalneste alt barbat, care reuseste sa-i fure inima si sa o faca sa spuna ca este iar fericita. Singura problema ar fi ca acel barbat este si el casatorit, cu toate ca nu se intelege prea bine cu sotia lui. Nevasta lui afla despre relatia amoroasa dintre barbatul ei si amanta acestuia, incercand sa-i desparta. Acest lucru nu prea este posibil, deoarece el o iubeste pe ea, iar ea este la fel de indragostita precum el.

Michin Sarang (Crazy Love) este un serial coreean despre povesti complicate de dragoste. Despre iluzia unei casatorii perfecte, in care nu exista absolut nici o problema intre cei doi iubiti, care se transforma intr-un cosmar atunci cand el decide sa o paraseasca. Nici despre ea nu s-ar spune ca procedeaza asa cum trebuie, iubind un barbat casatorit si facand aceeasi greseala precum fostul ei sot. Doua greseli nu conduc inspre un lucru bun, de cele mai multe ori, insa exista si exceptia care confirma regula. In Michin Sarang (Crazy Love) greselile unora sau altora conduc inspre gasirea dragostei sincere, inspre fericire. Viata nu-i compusa doar din lucruri bune, insa nici numai din lucruri negative.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *