Middle School Student A

 

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Middle-School-Student-A

Middle School Student A este un serial coreean despre dragostea adolescentina, atat de puternica si de frumoasa, naiva, inocenta si care se poate transforma cat ai clipi in ura, in ceva distructiv, daca nu este negociata asa cum trebuie de catre neexperimentatii care o experimenteaza. In ceva si mai distructiv se poate transforma si incercarea parintilor de a-si forta copiii sa invete peste limitele lor, in dorinta lor de a-i vedea bine nemaitinand cont ca acestia pot ceda la un moment dat. Middle School Student A a fost lansat in anul 2014, luna aprilie, si contine un singur episod, deoarece face parte din categoria “seriale coreene speciale”.

El este un adolescent care tocmai s-a mutat la un liceu nou, mult mai bun decat cel de unde a plecat. Aceasta a fost decizia parintilor sai, care au considerat ca daca era cel mai bun elev al fostului liceu, poate reusi o asemenea performanta si in cadrul noii institutii de invatamant, una cu pretentii mult mai ridicate. Nu s-au inselat, insa pana la a ajunge sa sustina teste, trebuie sa incerce sa ajunga la liceu. Traficul este ingrozitor, la fel de teribila fiind si stirea de la radio, despre o fata care si-a pus capat vietii din cauza notelor proaste de la scoala.

Dupa aflarea unei astfel de vesti si tinand cont ca nu va ajunge la timp la ore, prima zi de scoala se anunta a nu fi una deloc fericita. Si chiar nu este, pentru ca o fata pare ca vrea sa se arunce de pe un pod. Din fericire pentru aceasta, el ajunge la timp si o salveaza.

Cea pe care tocmai a salvat-o este una dintre noile sale colege de clasa, cea mai desteapta dintre acestea. Nu si cea mai cuminte, deoarece este obraznica si rasfatata peste masura. Nu se poate abtine nici macar cand este vorba despre profesorii ei, pe care stie cum sa-i controleze pentru a iesi mereu asa cum doreste ea. Daca el a stat in afara clasei, cu mainile deasupra capului, alaturi de un coleg, drept pedeapsa pentru ca a intarziat, ea a reusit sa intre fara probleme la ore.

Chiar daca nu multi sunt cei care o suporta, din cauza caracterului ei persiflant, lui ii place de ea. Are acel ceva, desi nici el nu stie cu siguranta ce.

Si ea il simpatizeaza, chiar daca nu ii arata acest lucru, insa simpatia se transforma in invidie si ura atunci cand el reuseste sa devina primul elev care obtine o nota mai mare decat a ei. Nu doar ea incepe sa-i poarte pica pentru acest lucru, ci si ceilalti colegi, deoarece si calificativele lor au scazut din cauza noului “intrus”. Astfel, acestia incep sa se poarte urat cu el, iar ea pune la cale un plan, impreuna cu alta colega, pentru a-l face sa greseasca la urmatoarele teste. Ca doar parintii ei o forteaza sa invete mai bine si mai mult decat poate, iar esecul nu este o varianta de luat in calcul.

Daca el se indragosteste de ea, atunci nu se va mai putea concentra la invatatura. Acesta este planul, insa problemele incep sa apara atunci cand chiar ea, cea care doreste sa-l seduca, se indragosteste de “victima”.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *