Mircea Badea si emisiunea despre lupta cu Teodor Emi

Lupta Teodor Emi Mircea Badea poza mare

Idei afaceri in 2019 si domenii Internet! Business ideas in 2019 and premium domain names!

Nu m-am mai uitat de mult timp la emisiunile lui Mircea Badea, fiindca nu mai este cel care, alaturi de Teo Trandafir, realiza lucruri simpatice, amuzante, pe care le puteai privi cu usurinta. In plus, de ceva ani de zile, nu prea ma mai uit atat de des la televizor, iar atunci cand il pornesc, dau pe canalele de documentare sau muzica.

Am mai vazut franturi din emisiunile acestuia, atunci cand erau incluse in diverse articole, pe site-urile de stiri pe care intru des.

Cu toate acestea, nu puteam sa ratez emisiunea lui Mircea Badea in legatura cu lupta dintre el si Teodor Emi, fiindca ma interesa subiectul. Eram curios sa vad ce zice.

Am vazut-o pe Internet si tot asteptam sa inceapa si tot asteptam sa inceapa si nu mai incepea. Intr-un final, cand somnul pusese stapanire pe mine, a aparut si Mircea Badea.

O mare parte din emisiune, a discutat despre tot felul de alte lucruri, insa iti lasa impresia ca abia asteapta sa vorbeasca si despre lupta dintre el si Teodor Emi.

In momentul in care a inceput sa dezbata subiectul, mi-a lasat impresia ca discursul lui va fi unul echilibrat, insa Mircea Badea trebuia sa fie Mircea Badea.

Si-a exprimat nemultumirea in legatura cu faptul ca jurnalistii de la „Libertatea” au publicat pe prima pagina a ziarului, o poza cu el, in care avea un ochi vanat. Evident, este vorba despre un trucaj aiurea, iar despre felul in care unii de la Libertatea isi fac meseria, v-am scris si eu pe aici.

Mircea Badea nu avea nimic, cel putin nu la ochi, fiindca a fugit prin tot spatiul de lupta si in afara lui.

Dupa cum am mai scris pe blog, in videoclipul de mai jos (~1:44) puteti vedea cum Teodor Emi il „curenteaza” pe Mircea Badea cu doua low kickuri pe coapsa stanga, extrem de puternice, executate aproximativ in acelasi loc. Acele lovituri au lasat cu siguranta urme pe coapsa lui Mircea Badea, chiar daca incearca el sa ne spuna ca nu are nici macar o vanataie. Mi-a fost mila de el, atunci cand am vazut ca in momentul imediat urmator, nu-si mai poate duce piciorul pe podea, nu-l mai poate controla, din cauza tariei loviturilor.

Mila iti mai trece atunci cand observi ca Mircea Badea, in loc sa spuna „Asta este, m-a batut, mergem inainte si invatam din greselile trecutului!” continua cu declaratii cel putin ciudate.

In emisiunea de ieri, nu a prezentat videoclipul de mai jos, ci a preferat sa ne arate niste poze din timpul luptei, atunci cand a executat niste lovituri de picior care au ajuns pe corpul lui Teodor Emi, dorind sa lase impresia ca a lovit si el, nu doar a primit.

Pai a lovit, doar ca executiile lui au fost unele care niciodata nu-i pot pune probleme unui profesionist si o sa va explic de ce.

V-am scris ca am facut cateva luni de Taekwondo si, la sala, atunci cand ne antrenam fata in fata cu un coleg, loveam exact cum face Mircea Badea: ne atingeam tinta, insa lovitura nu era completa, pentru a nu-l rani pe cel din fata. Nici nu treceam prin tinta, nici nu bagam bazinul, asa cum iti explica orice instructor ca se procedeaza.

Neavand experienta in ring, Mircea Badea a lovit tot ca un amator, fiindca el doar atinge tinta si isi retrage repede piciorul, exact asa cum procedezi cand te antrenezi cu altcineva. Nu-si duce loviturile pana la capat, asa cum face un profesionist, cum sunt cei de aici.

Va rog sa faceti diferenta dintre executiile lui, care sunt asa cum v-am scris mai sus si cele ale lui Teodor Emi, care-s eficiente, puternice, foarte bine executate. Teodor Emi loveste tare, dupa care isi retrage piciorul mai repede decat a lovit, exact cum iti explica profesorul de karate ca trebuie sa se intample. Mircea Badea doar isi retrage repede piciorul, loviturile lui nefiind duse pana la capat, puncteaza doar la capitolul artistic.

Da-i share pe:
TwitterFacebookGoogle+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *