Mircea Băsescu spre D.N.A, Traian Băsescu spre suspendare

orange dna

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Am văzut cu toţii înregistrările video, filmate cu o cameră ascunsă, în care Mircea Băsescu, fratele preşedintelui ţării, Traian Băsescu, recunoaşte faptul că a primit o anumită sumă de bani, în schimbul promisiunii de a interveni în vederea soluţionării favorabile a unui dosar care-l viza pe Anghel Sandu, cunoscut drept “Bercea Mondial”.

Adus fiind la sediul D.N.A, Bercea Mondial a afirmat, printre gratiile dubei de poliţie în care se afla, că sumele de bani s-au îndreptat nu numai înspre familia Băsescu, ci şi către Laura Codruţa Kövesi, Procuror Şef D.N.A, precum şi Livia Stanciu, preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie Şi Justiţie. Anghel Sandu a spus că a plătit, în total, două milioane de euro pentru a fi lăsat în libertate.

A urmat conferinţa de presă a preşedintelui Traian Băsescu, în care spunea, cu lacrimi în ochi, că între reflexul de a-şi apăra fratele şi consolidarea justiţiei, ar alege ultima variantă.

La scurt timp după conferinţa de presă, îl vedem pe Mircea Băsescu plecând de la Constanţa, deoarece a fost chemat la D.N.A, astăzi, la ora 18, în calitate de suspect.

Într-o ţară cu adevărat democrată şi condusă de nişte oameni responsabili, toate aceste lucruri nu se întâmplau. Dacă, prin absurd, exista un astfel de derapaj, preşedintele ţării respective îşi dădea imediat demisia şi fratele acestuia era arestat de mult.

Ţinând cont că în România trăim într-o pseudo-democraţie, un fel de miraj, adică ţi se dă impresia că eşti liber, nu cred că varianta suspendării/demiterii lui Traian Băsescu este una potrivită, deoarece am mai trăit momente similare, atunci când s-a considerat că Iliescu nu şi-a dus mandatul până la capăt şi a avut voie să mai candideze încă o dată. Totul este posibil în România. Traian Băsescu mai are puţine luni de domnie, aşa că poate ar fi bine să-l lăsăm să şi le termine, poate în felul ăsta scăpăm definitiv de el.

Spun că totul este posibil în ţara noastră, pentru că vine Victor Ponta şi ne zice că toţi foştii preşedinţi ai României ar trebui să fie senatori de drept, la terminarea mandatului, adică să beneficieze în continuare de imunitate. Noi, majoritatea românilor, dorim să scăpăm de el cât mai repede şi tu vrei să-l bagi cu forţa, iar, în casele noastre? Şi se mai miră de ce oamenii cred despre el că este uşor infantil.

Share it on:
TwitterFacebook

2 Comments

  1. Nu e suficient ca au imunitate cat sunt la putere… mai vor si dupa?! Sau mai sunt cativa moguli care nu dorm bine noaptea?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *