Misaeng – Incomplete Life

 

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Misaeng-Incomplete-Life

Viata nu-i completa, daca nu faci ceea ce iti doresti, daca nu-ti transformi pasiunea, lucrul la care te pricepi cel mai bine, intr-un mijloc de a-ti asigura existenta. Unii reusesc sa faca acest lucru si sunt fericiti, iar altii se descurca asa cum pot, apeland tot la ceea ce stiu ei mai bine, pentru a-si face viata usoara la locul de munca. Misaeng (Incomplete Life) este un serial coreean de comedie, despre un om care incearca sa treaca peste faptul ca nu a putut sa-si transforme hobby-ul intr-o sursa de bani, incercand si nereusind sa-l practice la nivel profesionist, chiar daca a incercat. Misaeng (Incomplete Life) a fost lansat in anul 2014, luna octombrie, si contine un numar total de 20 de episoade.

Cu totii ne-am dori sa ne transformam hobby-ul in sursa de venit, insa doar putini reusesc sa faca acest lucru, din diverse motive. La fel si-ar dori si el, un tanar pasionat de un joc asemanator sahului, sa isi poata duce existenta de pe urma pasiunii sale, incercand sa treaca la profesionisti. Nu reuseste acest lucru, in continuare fiind nevoit sa se confrunte cu realitatea dura, cea care ii transmite ca ar trebui sa-si gaseasca un loc de munca. Usor de zis, greu de facut, mai ales ca nu prea are nici studiile necesare unui loc de munca decent. Din fericire pentru el, se angajeaza cu ajutorul unei recomandari, in cadrul unei companii importante a Coreei de Sud.

Ajuns intr-un mediu care nu-i prieste deloc, se zbate sa supravietuiasca, precum un peste pe uscat. Are parte de colegi de tot felul, de la unii care il sprijina, il ajuta sa incerce sa se descurce, pana la altii care nu il privesc tocmai cu ochi buni, deoarece considera ca a fost angajat pe pile, neavand studiile necesare pentru a lucra acolo. In toata aceasta jungla corporatista, scaparea vine tot din partea a ceea ce stie el sa faca mai bine. Acel joc asemanator sahului, care reprezinta pasiunea vietii sale, trebuie folosit pentru a putea rezista intr-un loc pe care el in considera a fi neprimitor. Astfel, decide sa aplice tacticile, strategiile, de baduk la locul de munca, in ideea de a putea suplini lipsa experientei.

Sa fie o idee buna, castigatoare, sau una care ii va produce si mai multe probleme?

Misaeng (Incomplete Life) este un serial coreean de comedie, care trateaza cu umor o tema destul de serioasa si prezenta in viata reala, aceea a neputintei oamenilor, in cele mai multe cazuri, de a-si asigura existenta de pe urma pasiunilor lor. Este bine sa muncesti ceea ce iti face placere, pentru ca o faci cu drag si acest lucru se simte in rezultatele pe care le ai. Din pacate, sunt foarte dese situatiile cand ajungi sa practici o cu totul alta meserie decat cea care iti place, motivele pentru care se intampla acest lucru fiind nenumarate, unul dintre cele mai importante fiind reprezentat de lipsa resurselor financiare. Chiar si asa, nu trebuie niciodata sa-ti pierzi speranta ca vei ajunge sa traiesti din hobby-ul tau, deoarece sunt si destui oameni care au demonstrat ca se poate.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *