Missing Noir M

 

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Missing-Noir-M1

Missing Noir M este un serial coreean de actiune, despre o unitate speciala a politiei din Coreea de Sud, care se ocupa cu rezolvarea celor mai dificile cazuri de disparitie de persoane ale acestei tari. Missing Noir M a fost lansat in anul 2015, luna martie, si contine un numar total de zece episoade.

Atunci cand trebuie sa rezolvi cele mai grele cazuri de disparitie de persoane ale Coreei de Sud, adica acele intamplari invaluite intr-un mister atat de adanc incat nu pot fi deslusite de marea majoritate a anchetatorilor care se ocupa de ele, ai nevoie de o echipa pe masura acestora. O echipa la fel de speciala precum respectivele cazuri, formata din elite.

Gasirea unor astfel de oameni, potriviti, este destul de dificila, asa ca posibilii candidati sunt analizati din absolut toate unghiurile, de catre departamentele speciale ale Coreei, abilitate in acest sens.

Intr-o sala intunecoasa, in care singura sursa importanta de lumina este cea care provine de la un proiector, mai multe persoane discuta despre posibilele persoane care ar putea face parte din aceasta unitate speciala a politiei, care trebuie sa rezolve cele mai dificile cazuri din Coreea de Sud.

Unul dintre acesti oameni, cel care va si deveni liderul echipei de detectivi, este Gil Soo Hyun.

Soo Hyun este un tanar de treizeci si sase de ani, care a plecat in Statele Unite la varsta de doar sapte ani, iar peste trei ani a fost acceptat in cadrul prestigioasei universitati Harvard, datorita coeficientului sau ridicat de inteligenta. Tot datorita faptului ca este o persoana inteligenta, acesta a reusit sa ajunga sa lucreze pentru N.A.S.A, la varsta de doar cinsprezece ani. La majorat, cei de la F.B.I l-au cooptat in randurile lor, reusind sa rezolve mai multe cazuri grele din aceasta postura de agent special.

Nu toate lucrurile au decurs perfect atat timp cat a lucrat acolo, deoarece Soo Hyun a si fost anchetat pentru folosirea excesiva a armamentului din dotare. Chiar si asa, nu acesta a fost motivul pentru care Soo Hyun a plecat de la F.B.I, in 2015. De fapt, nimeni nu stie de ce a ales sa plece, nici macar acesti oameni care au dosarul lui si care incearca sa-si dea seama daca-i potrivit pentru misiunile pe care doresc sa i le incredinteze.

Pana la urma, Soo Hyun este desemnat sa conduca respectiva echipa de investigatori, alaturi de Oh Dae Young, un politist cu foarte multa experienta, care a rezolvat nenumarate cazuri de disparitie de persoane. Cei doi, unul mai tanar, iar celalalt cu mai multa experienta, trebuie sa inceapa sa se inteleaga bine, deoarece cazurile sunt grele si periculoase, acestea netinand cont de divergentele dintre generatii.

Cei doi vor fi ajutati de catre un hacker, in persoana frumoasei Jin Seo Joon (Jo Bo Ah) si de catre un medic legist, avand nevoie de sprijinul lor, deoarece sunt dese cazurile in care aceste disparitii misterioase conduc inspre lumea primejdioasa a infractionalitatii.

Missing Noir M este un serial coreean misterios. Filmat de o asemenea maniera, precum si avand parte de o coloana sonora pe masura.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *