Modificari acvaterariu broasca testoasa

Va scriam saptamana trecuta ca i-am cumparat brotacului meu un acvaterariu nou, pe care am zis sa-l imbunatatesc.

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

In primul rand, am vazut ca Bubu nu poate sa se urce pe platforma din sticla, tocmai pentru ca-i din sticla si nu are de ce sa se agate, chiar daca-i inclinata si adaug apa pana pe la jumatatea ei. M-am tot gandit la o solutie si, tinand cont ca nu prea poti sa adaugi orice in acvariu, deoarece majoritatea lucrurilor sunt toxice, adica otravesti apa si poti sa omori broscoiul, am zis sa-i fac niste trepte din silicon special pentru lipit acvaterarii.

In al doilea rand, aveam nevoie de niste ventuze pentru incalzitor. Pe ale lui nu le-am folosit un timp si nu mai stiu unde le-am pus. Fara ele, Bubu practica ping-pong cu incalzitorul acvariului.

Pe langa toate astea, mai aveam nevoie si de un filtru de apa acvariu.

Le gasisem pe toate la Aquarium Prest, preturile fiind decente, insa am zis sa nu dau comanda pe Internet, deoarece nu am rabdare pana vine coletul. Mai bine sa merg sa le cumpar direct din magazin, de aici de pe langa mine.

Mare greseala!

Problema nu a fost cu siliconul pentru acvarii, pentru ca l-am cumparat repede de la aia care au reclame naspa.

Ventuzele s-au lasat greu de gasit. Am cautat peste tot, inclusiv prin librarii. Pana la urma, am gasit intr-un magazin de mobila, doar ca nu erau unele special facute pentru acvarii, in sensul ca se dezlipeau mult prea repede. Le-am luat si am zis ca le lipesc permanent de acvariu, tot cu silicon.

Si mai greu de gasit a fost filtrul de apa. Am fost in vreo cinci magazine si am realizat ca nu gasesti asa ceva la orice pet shop.

“Du-te acolo, ca sigur are!” mi-au zis mai multe voci.

Hai sa merg si acolo. Am ajuns pe o straduta laturalnica, iar in magazinasul respectiv am dat peste o blonda superba, dar plictisita de viata, pentru care urnirea fundului de pe scaun a reprezentat un adevarat chin.

Cand mi-a spus cat costa un filtru, am crezut ca vrea sa-mi vanda si un acvariu, plus vreo doi-trei pestisori (+ ea).

In fine, pana la urma tot pe Internet am gasit. M-am intalnit cu baiatul de la PetMagia, la ceas de seara, si am cumparat filtrul de acvariu de mai jos, la un pret corect.

In continuare, m-am intoxicat aplicand siliconul, iar filtrul a rezistat cam o jumatate de ora in acvaterariu, pentru ca Bubu l-a facut elicopter.

Am un brotacel cam terorist, insa haios si simpatic.

filtru acvariu

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *