Momente transformate in monumente

Momente transformate in monumente

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

Atunci cand ne uitam in spate, la trecutul nostru, realizam ca toata bogatia personala adunata de-a lungul vremii, cea care ne poarta in prezent si spre viitor, este alcatuita din clipele frumoase ale vietii noastre, cele care s-au transformat din momente in monumente. Ne place sa ne aducem aminte cu drag de intamplarile care ne-au bucurat sufletul de-a lungul timpului si care parca se intensifica din ce in ce mai mult odata cu trecerea lui. Emotiile ne coplesesc atunci cand ne reamintim clipele de neegalat pe care ne-a fost dat sa le simtim alaturi de persoanele dragi din viata noastra. Aceste momente nu pot fi sterse cu buretele si nici nu dorim acest lucru. Ele sunt cele care ne dau forta sa inaintam, pentru ca ne aduc aminte mereu de ceea ce reprezentam noi, de fericirea care ne umplea sufletul atunci si care ne face sa ne simtim parca si mai bine cand ne aducem aminte de ea.

Momente transformate in monumente sunt cele care ne definesc si care ne insotesc pe tot parcursul nostru efemer in aceasta viata. Sunt niste monumente care nu se erodeaza odata cu trecera timpului, ci devin adevarate comori adanc ingropate in interiorul nostru si pe care le putem aduce la suprafata de fiecare data cand avem nevoie de ele, fie ca suntem intr-o perioada mai buna a vietii sau una mai putin propice. Aceste momente sunt cele care ne lumineaza chipul atunci cand suntem tristi si ne maresc intensitatea zambetului de pe chipul nostru, atunci cand deja suntem acaparati de o stare de bucurie.

In concluzie, va doresc tuturor sa aveti momente in viata voastra, care sa se transforme in niste monumente cate mai impunatoare.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *