Monster

 

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Monster

Monster este un serial coreean de actiune, despre bani, putere, influenta, justitie proprie, santaj, oameni corecti, oameni mai putin corecti. O lume in care cei cu bani cred ca pot rezolva orice, scapand intotdeauna fara sa pateasca nimic. Monster a fost lansat in anul 2014, luna aprilie, si contine un singur episod, deoarece face parte din categoria “seriale coreene speciale”.

Monster este povestea unui tanar care provine dintr-o familie influenta, tatal sau fiind politician, si care ajunge sa fie acuzat de crima, dupa ce a mers intr-un hotel cu o domnisoara pe care o cunoscuse in aceeasi zi. Femeia respectiva facea parte dintr-o retea care se ocupa cu santajarea persoanelor cu bani. El a descoperit ca urma sa fie drogat de catre aceasta, observand momentul in care ea se pregatea sa desfaca o fiola, pentru a-i turna continul in bautura, dupa care a inceput scandalul si, intr-un final, femeia respectiva a ramas intinsa pe jos, intr-o balta de sange.

Si-a sunat tatal, spunandu-i ca, probabil, a omorat o femeie, iar parintele lui a inceput sa-si foloseasca influenta, pentru a-si scapa fiul. Ca doar urmau alegerile, iar un fiu criminal nu dadea bine deloc pentru imaginea lui, altfel nu ar mai fi dorit sa-l ajute, deoarece i-a mai facut destule probleme si in trecut. A apelat la un avocat foarte priceput, care are un onorariu pe masura, acesta ajungand in respectivul hotel pentru a pune la cale un plan de scapare, inainte sa apara politia. Priceput, insa nu si unul care respecta legea, asa cum ar trebui sa se intample in cazul acestei meserii nobile.

L-a invatat ce sa spuna, cum sa se comporte si a aranjat locul respectiv astfel incat sa para ca ea l-ar fi atacat cu un cutit, deci a fost vorba despre autoaparare. Ea mai si consumase droguri, ca a avut grija avocatul sa i le injecteze, iar medicul legist este prietenul lui, ca doar are salariu mic si munceste si el mult. Singura problema care ar mai fi fost de rezolvat, pentru ca planul sa fie perfect, era constituita de faptul ca femeia inca nu murise, dar s-a ocupat avocatul si de acest aspect. Desigur, i-a mai solicitat tatalui baiatului inca cinci milioane de dolari, pe langa milionul cerut initial. Un adevarat avocat al dreptatii si respectarii legii.

Toate par aranjate cum nu se poate mai bine pentru ca tanarul sa scape nepedepsit, avocatul, adevaratul criminal, la fel, insa planurile mai si dau gres din cand in cand, chiar daca cei care l-au pus la cale au crezut ca sunt perfecte, deoarece intervin anumiti factori care nu au fost luati in considerare. Unul dintre acestia ar fi un procuror care isi face foarte bine meseria, mai ales ca are si motivatia necesara, avocatul respectiv umilindu-l in trecut, cand a mai scapat si cu alte crime. Al doilea factor este reprezentat chiar de catre fiul politicianului, care nu poate accepta faptul ca o persoana a murit, fiind ucisa, in loc sa fie salvata.

Astfel, lucrurile nu arata deloc bine pentru toti cei implicati in planul respectiv, deoarece in serialele coreene justitia isi face treaba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *