Muzica dragostei care ne incanta urechile

Muzica dragostei care ne incanta urechile

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

Poti auzi muzica din interiorul sufletului tau? Este muzica dragostei, muzica iubirii, care te cheama inspre ea, sa o cunosti, daca nu ai apucat pana acum. Este cea mai frumoasa muzica de care oamenii pot avea parte, pentru ca provine din cel mai sacru loc al fiintei lor: sufletul.

Este o muzica de care nu te poti plictisi niciodata, pentru ca ai nevoie de ea, pentru ca iti doresti si tu sa cunosti ceea ce inseamna dragostea. Este muzica pe care toti oamenii o cauta, mai ales cand nu au reusit sa o auda niciodata sau atunci cand au avut parte de ea, dar acum aceasta muzica nu mai reprezinta nimic in viata lor. Oamenii vor muzica aceasta a dragostei, pentru ca sufletul lor le cere asa ceva.

Oamenii nu pot supravietui fara dragoste, pentru ca dragostea este acel sentiment care iti da putere sa crezi ca orice este posibil, ca nimic nu este de neatins atunci cand crezi in ea. Vrem sa ne indragostim, vrem sa avem pe cineva pe care sa-l iubim, vrem sa auzim acordurile fine ale acestei muzici superbe. O astfel de muzica, precum cea a dragostei, care provine din adancul sufletului si al inimii oamenilor, este unica si extrem de cautata. Nici cel mai perfect diamant, nici cel mai stralucitor aur, nici nimic din toate aceste lucruri nu seama cu muzica din interiorul sufletului oamenilor.

Muzica dragostei este una care poate trece prin orice, prin calamitati naturale, prin tot felul de dezastre, de razboaie si poate aduce alinare in sufletul oricarei persoane care este dispusa sa o asculte. Vrem sa auzim toata viata noastra muzica dragostei, pentru ca sufletul nostru ne cere acest lucru, pentru ca el este cel de unde provine ea, dar are nevoie de puterea noastra de a iubi, pentru a elibera muzica unei iubiri sincere. Dragostea adevarata, este cantata pe note reale, nu pe note false. Vrem o dragoste asa cum am putut noi citi in carti, una care sa ne faca sa spunem ca suntem cei mai fericiti oameni din aceasta lume.

Vrem sa iubim si sa fim iubiti, pentru ca numai prin muzica dragostei putem trece prin umbra unei vieti mai mult sau mai putin agitate. Vrem linistea pe care ne-o poate aduce aceasta muzica, dar si suspansul ei. Vrem sa ne bata tare inima si vrem sa o auzim cand face acest lucru.

Muzica din interiorul sufletului oamenilor, muzica dragostei, este cea care ne da aripi sa credem ca tot ceea ce am facut pana atunci, a fost total lipsit de culoare, in comparatie cu tot ceea ce auzim acum. Vrem cat mai multa dragoste, o dragoste nemasurata si fara de sfarsit, care sa ne duca inspre taramuri pe care nu le-am mai explorat pana atunci si care sa ne faca sa spunem ca suntem fericiti cu adevarat.

Vrem sa simtim ca traim, nu doar ca trecem prin viata. Vrem sa credem ca putem realiza tot ceea ce dorim, iar acele lucruri nu pot exista fara dragoste. Daca dragoste nu exista, atunci nimic nu poate exista in lipsa ei. Muzica dragostei este una incredibil de frumoasa, una care exista doar in inimile si in sufletele celor care doresc sa o auda.

Muzica dragostei este destinata tuturor, insa trebuie sa stii sa o asculti, sa stii sa fii pregatit sa o accepti in viata ta, sa ai puterea sa spui ca iti doresti acest lucru.

Sper sa aveti parte cu totii de cat mai multa muzica a iubirii in viata voastra si sa fiti mereu fericiti si zambitori alaturi de cei pe care ii iubiti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *