My Beautiful Bride

 

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

My-Beautiful-Bride

My Beautiful Bride este un serial coreean despre lucrurile pe care este in stare sa le faca un om, atunci cand jumatatea sa dispare chiar inainte de nunta, in incercarea acestuia de a o gasi. Nimic nu este prea mult pentru persoana pe care o iubesti si care te iubeste, nici macar lupta cu lumea ostila si periculoasa a infractionalitatii din Coreea de Sud. My Beautiful Bride a fost lansat in anul 2015, luna iunie, si contine un numar total de 16 episoade.

My Beautiful Bride este genul acela de serial coreean care-mi place, pentru ca te invata tot felul de lucruri, inca de la inceput. Imi plac povestitorii care-ti dezvaluie lucruri interesante, reale, si aici ma refer la toate filmele in care se intampla asa ceva, nu doar la serialele coreene. Acest mod de a face un film a fost folosit de multe ori, de-a lungul timpului, tocmai pentru ca lucrurile gandite asa cum trebuie, cele care-ti capteaza imediat atentia, atrag si pot reprezenta reteta de succes a unei pelicule.

My Beautiful Bride iti relateaza anumite aspecte ale lumii subterane din Coreea de Sud, cea care este cunoscuta in profunzime de foarte putina lume si care se ghideaza dupa cu totul si cu totul alte lucruri, in comparatie cu lumea obisnuita, cea pe care o stim cu totii. Este o lumea a violentei, a banilor necinstiti, a moralitatii lipsa si, in general, a faptelor ilicite. O lume in care “rechinii” imprumuta bani, iar cei care se vad nevoiti sa apeleze la astfel de servicii trebuie sa-i restituie, inzecit. Daca nu vor sa-i dea inapoi, impreuna cu dobanda uriasa stabilita de catre camatari, incep sa apara amenintarile, iar, mai apoi, in cazul in care nu functioneaza nici asa, violenta. Si oamenii se imprumuta, chiar daca isi dau seama de riscuri, deoarece nu au alta posibilitate de a-si plati studiile, nunta si asa mai departe.

Ceea ce nu stiu multi dintre cei care apeleaza la un astfel de imprumut si nu mai reusesc sa-l plateasca, este ca lucrurile pot sta mult mai rau decat isi pot imagina ei, deoarece, pe langa amenintari si bataia incasata de la “gorilele” camatarilor, pot avea parte si de “Umbre”. “Umbrele” sunt acele persoane care platesc datoriile celor care chiar nu mai pot face acest lucru, direct care “rechini”, pentru a pune stapanire pe trupurile si vietile victimelor. Victime care unele sunt schilodite si trimise la cersit, altele sa practice prostitutia, iar cele mai nenorocoase isi pot chiar pierde viata, deoarece sunt vandute pentru organe.

Cu o astfel de lume trebuie sa se lupte Cha Yoon Mi, o politista care va incerca sa-l ajute pe Kim Do Hyeong sa-si regaseasca logodnica, cea care a disparut chiar inainte ca acestia sa se casatoreasca. Este o cautare de lunga durata, care poate aduce la suprafata multe lucruri la care nimeni nu se astepta.

Cu toate ca inca nu si-a epuizat toate episoadele, My Beautiful Bride pare un serial coreean de toata isprava, care-ti dezvaluie foarte multe lucruri interesante ce au legatura cu realitatea de zi cu zi. Pe langa multele momente de actiune pura, acesta contine si suficiente scene romantice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *