My Heart Twinkle Twinkle

 

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

My-Heart-Twinkle-Twinkle

My Heart Twinkle Twinkle este o melodrama romantica, despre o familie care incearca sa-si gaseasca linistea si fericirea, dupa ce componentii acesteia trec prin mai multe intamplari nefaste. My Heart Twinkle Twinkle este un serial coreean ce a fost lansat in anul 2015, luna ianuarie, si care contine un numar total de 26 de episoade.

My Heart Twinkle Twinkle are o actiune care porneste intr-o nota destul de trista, deoarece toti membrii familiei Lee, trei surori, tatal lor, precum si mama acestora, care a decedat dupa ce a adus-o pe lume pe fiica cea mica a casei, sunt prezenti intr-o incapere a unui spital. Este o atmosfera apasatoare, tensionata, in care lacrimile sunt si ele prezente. Intr-un astfel de mediu, plin de durere, apar si nervii, fiica mijlocie incercand sa-si verse amarul pe sora ei mai mica, considerand ca bebelusul este vinovat pentru faptul ca mama acesteia a murit.

Timpul a trecut, cele trei fete au crescut, iar rolul de mama a fost preluat de catre fiica cea mare a familiei, Soon Jin, care trebuie sa aiba grija de cele doua surori mai mici, de tatal ei, precum si de afacerea familiei, un restaurant. Restaurant care se afla la concurenta cu o alta astfel de locatie, detinuta de catre Woon Tak, un om fara prea multe scrupule, care ar face orice pentru a-si distruge competitorii. Din aceasta lupta in care doar un singur restaurant trebuie sa ramana in picioare, apare si o frumoasa poveste de dragoste intre cei doi, Woon Tak si Soon Jin. Desigur, pana la a se ajunge la dragoste, cei doi se vor comporta mai mult ca niste inamici, deoarece familia Lee este pe cale sa piarda singurul lucru pe care-l are, in fata unor oameni care au posibilitati financiare mult mai mari decate acestia.

De cealalta parte, si surorile acesteia sunt implicate in tot felul de povesti romantice, mai mult sau mai putin reusite.

Soon Soo, fiica mijlocie a familiei, inca incearca sa-si revina si sa-si gaseasca fericirea, dupa ce tocmai a trecut printr-o despartire dureroasa, dupa ce prietenul acesteia a parasit-o din cauza faptului ca provine dintr-o familie modesta. Chiar si asa, Soon Soo este o femeie frumoasa, care mai si canta bine la pian, increzatoare in fortele proprii si in faptul ca pana la urma va reusi sa-si gaseasca persoana potrivita.

Daca Soon Soo are unele probleme, deocamdata, in a-si gasi sufletul pereche, mezina familiei, Soon Jung, nu are probleme prea mari in viata sentimentala, sau cel putin nu unele asemanatoare cu ale surorii ei, fiind curtata de catre doi barbati si nestiind pe care sa-l aleaga.

My Heart Twinkle Twinkle este genul acela de serial coreean care contine cam tot ceea ce ti-ai putea dori sa vezi de la o astfel de productie TV, de la o coloana sonora destul de reusita, multe scene demne de o adevarata comedie, povesti frumoase de dragoste, si pana la adevarate drame, toate aceste lucruri regasindu-se in doze atent gandite, potrivite. My Heart Twinkle Twinkle este un serial coreean de vazut, mai ales de catre cei care vor sa aiba parte de umor, combinat cu drama si dragoste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *