My Love Eun Dong

 

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

My-Love-Eun-Dong

My Love Eun Dong este unul dintre cele mai emotionante seriale coreene pe care le-am vazut. Este facut cu suflet, sensibil, si ti-ai dori sa nu se mai termine. My Love Eun Dong este despre acea dragoste sincera, care dureaza o viata intreaga. Indiferent daca destinul a despartit doua persoane care se iubesc, acestea tot vor fi impreuna pana la urma, deoarece sunt facute una pentru cealalta. My Love Eun Dong a fost lansat in anul 2015, luna mai, si contine un numar total de 16 episoade. My Love Eun Dong mai este cunoscut si sub denumirea de “Beloved Eun Dong”.

Ji Eun Ho este un faimos actor al Coreei de Sud, in varsta de treizeci si sapte de ani. Chiar daca se poate spune ca are o cariera frumoasa, viata sa nu va putea fi niciodata catalogata ca implinita, atat timp cat prima sa dragoste, Ji Eun Dong, cea pe care a cunoscut-o in urma cu douazeci de ani, nu se afla alaturi de el.

Numele real al lui Eun Ho este Park Hyun Soo. Spre deosebire de responsabilul Eun Ho, adolescentul Hyun Soo nu a fost mereu o persoana de toata isprava, din contra. Era un tanar rebel, caruia nu-i placea sa asculte de nimeni si nici sa mearga la scoala. In schimb, prefera sa se plimbe toata ziua cu motocicleta, alaturi de prietenii sai.

O motocicleta furata, chiar daca el nu cunoastea acest lucru, cu toate ca pretul mic de achizitie ar fi trebuit sa-i dea de gandit, pe care merge fara permis. De aici si pana la a avea probleme cu politia, nu mai este decat un singur pas, pe care il si face. Mama acestuia nu mai stie ce sa faca sa-l aduca pe calea cea buna, ea fiind cea care trebuie mereu sa-l scape de problemele pe care le are.

Atunci cand poate, deoarece chiar daca a fost avertizat sa nu mai mearga pe motocicleta fara permis, acesta nu se poate abtine si, intr-o zi ploioasa, cade de pe ea si o darama pe o fata care se intorcea de la scoala.

De data aceasta, judecatorul nu mai pare dispus sa-l ierte, asa ca vrea sa-l trimita sase luni intr-un centru de reeducare. Asa s-ar fi si intamplat, daca nu-i lua apararea chiar fetita peste care a dat, spunand ca nu el a lovit-o, ci ca a alunecat si a cazut singura.

Acea fata este Eun Dong si a mintit pentru a-l ajuta. Lui Hyun Soo nu-i vine sa creada ca a primit acest ajutor neasteptat si, curios sa afle de ce l-a ajutat, incearca sa dea de ea. O gaseste pana la urma, insa aceasta ii spune ca nu ar mai trebui sa lipseasca de la scoala, altfel, ajutorul ei a fost in van.

Apropiindu-se din ce in ce mai mult de Eun Dong, Hyun Soo afla ca aceasta duce o existenta modesta, alaturi de bunica ei, care este foarte bolnava si nu mai are mult de trait. Decide sa o ajute din toate punctele de vedere: fura mancare de acasa pentru a i-o oferi ei, o ajuta la curatenie, ii si cumpara o pereche de tenisi noi. In plus, nu mai lipseste de la scoala, si, din baiatul rau care facea probleme, incepe sa devina fiul pe care parintii lui, cei carora nu le vine sa creada ca Hyun Soo s-a schimat, l-au dorit mereu.

Toata aceasta apropiere dintre ei, se destrama atunci cand bunica lui Eun Dong moare, iar ea luata in grija de catre un preot.

Hyun Soo face tot posibilul pentru a o gasi pe Eun Dong, cea care i-a lasat o cutiuta inainte de a pleca, cu mai multe lucruri pentru el. Hyun Soo nu-si poate ierta faptul ca nu a mai apucat sa discute cu ea, deoarece a fost internat in spital, din cauza unei altercatii cu baietii care pana nu demult erau prietenii lui de distractie.

Hyun Soo, acum Ji Eun Ho, a devenit actor nu doar pentru a avea parte de faima, ci, mai ales, pentru a o putea gasi pe Eun Dong, cea care-i spusese inainte sa se desparta ca vrea sa ajunga actrita, deoarece asa va avea sanse mai mari de a-si revedea mama.

My Love Eun Dong este un serial coreean aparte, deosebit de sensibil si realizat foarte bine.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *