My Secret Hotel

 

Idei afaceri si domenii Internet premium! Business ideas and premium domain names!

My Secret Hotel

Un hotel misterios care se transforma intr-un loc de revedere pentru persoane care au format candva un cuplu, dar si intr-o locatie periculoasa, atunci cand o crima tulbura linistea acestuia. Persoane care nu au nici macar o vina, ajung sa fie cercetate pentru ceea ce s-a intamplat, deoarce nu se stie cine este adevaratul criminal. My Secret Hotel este un serial coreean misterios, in care dragostea se impleteste cu drama, umorul si crima. My Secret Hotel a fost lansat in anul 2014, luna august, si contine 16 episoade.

My Secret Hotel este povestea unui cuplu care se reintalneste dupa sapte ani de zile. S-au vazut, s-au indragostit unul de celalalt, si s-au casatorit. O dragoste puternica, insa scurta. La fel si casatoria, deoarece nu a durat nici macar o suta de zile, pentru a o inregistra oficial. Astfel, nu sunt prea multe persoanele care stiu ca ei s-au casatorit, lucru care le convine in prezent.

Acum, ea lucreaza in cadrul unuia dintre cele mai exclusiviste hoteluri ale Coreei de Sud, fiind responsabila de departamentul care se ocupa cu organizarea nuntilor. Este genul de persoana ambitioasa, care nu doreste sa se opreasca aici in ceea ce priveste cariera ei, ci vrea sa ajunga pana in top, adica managerul general al hotelului respectiv.

Nu doar ea doreste acest lucru, ci si o colega care se ocupa de alt departament al hotelului, cel al relatiilor publice. Aceasta este gata de orice pentru a reusi ceea ce si-a propus, inclusiv seducerea proprietarului hotelului. Proprietarului ii place atat de ea, cat si de cealalta.

Situatia se complica atunci cand apare el in incinta hotelului, fostul sot al celei care se ocupa cu organizarea nuntilor. Doreste sa apeleze si el la serviciile hotelului, si nu mica i-a fost mirarea cand s-a revazut cu fosta lui sotie. Ambii nu au uitat cat de mult s-au iubit si ca s-au desparit fara vreun motiv serios. Doresc sa fie iar impreuna, doar ca lucrurile nu sunt simple deloc.

In continuare, are loc o crima in respectivul hotelul, despre care seful cel mare s-ar putea sa stie, insa, deocamdata, altii sunt cei priviti cu suspiciune.

My Secret Hotel este un serial coreean care contine doze insemnate de mister, umor si dragoste, toate acestea conducand inspre o productie TV destul de usor digerabila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *