My Unfortunate Boyfriend

 

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

My-Unfortunate-Boyfriend

My Unfortunate Boyfriend este o drama romantica, despre un cuplu format din doua persoane total diferite in ceea ce priveste comportamentul lor. El este cum nu se poate mai onest, considerand ca aceasta este calea de urmat in viata, iar ea crede ca merge sa mai si ocolesti adevarul din cand in cand, daca asta ii aduce avantaje de moment la locul de munca. My Unfortunate Boyfriend a fost lansat in anul 2015, luna aprilie, si contine un numar total de 16 episoade.

Personajele principale ale acestui serial coreean sunt Yoon Tae Woon si Yoo Ji Na, cei doi formand un cuplu destul de diferit in ceea ce priveste comportamentul acestora. Tae Woon este un tanar de douazeci si sapte de ani, care a crescut fara parinti, deoarece acestia au murit in urma cu multi ani de zile, pe vremea cand el era mic. Chiar daca in prezent nu mai beneficiaza de suportul moral al acestora, nu a putut uita niciodata ce i-a promis mamei sale cu mult timp in urma, si anume sa duca o viata ordonata. Astfel, acesta isi trece in fiecare zi ceea ce are de facut pe un tabel, exact ca atunci cand era mic, asa cum l-a invatat mama sa, desi acum este adult. Un adult caruia inca ii place sa copilareasca, nedorind inca sa guste din viata complicata a celor mari. Chiar si cu al sau comportament usor infantil, acesta este o persoana onesta, care considera ca oamenii trebuie sa procedeze intotdeauna asa cum trebuie, sa nu se abata de la ceea ce este moral si drept.

Nu de aceeasi parere este si prietena sa, cea care crede ca iti este permis in viata sa mai si minti, sa mai si trisezi, atat timp cand aceste lucruri iti aduc avantaje. Isi doreste mult sa ramana pe un post bun la o multinationala, post pentru care deocamdata se afla in perioada de proba. Astfel, se gandeste ca nu ar strica sa minta pentru a pune mana pe el, mai ales ca studiile pe care le are nu o prea ajuta. Daca scoala nu este tocmai punctul ei forte, minciunile sunt, la fel si felul ei de a fi, un pic arogant. Pe langa toate aceste lucruri nu tocmai bune care o definesc, exista si o raza de speranta, sub forma ambitiei de care da dovada. Este o persoana ambitioasa, care considera intotdeauna ca poate reusi in ceea ce si-a propus, indiferent daca mijloacele sunt unele corecte sau nu.

Yoon Tae Woon si Yoo Ji Na, doua persoane atat de diferite in ceea ce priveste principiile pe care le au, insa apropiate de dragoste si, de ce nu, tocmai de faptul ca nu sunt la fel, deoarece se spune ca personalitatile opuse se atrag. Daca ambii ar fi fost la fel, ar interveni monotonia, plictiseala.

My Unfortunate Boyfriend este un serial coreean usor de inteles si vizionat. Fara prea multe situatii complicate, fara prea multe momente de plictiseala. Un serial coreean cu si despre iubire, relatii la fel cum sunt si cele in viata reala, cu bune si cu rele, precum si multe situatii comice.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *