My wife disappeared

 

Idei afaceri in 2022 si domenii Internet! Business ideas in 2022 and premium domain names!

My wife disappeared

S-au casatorit pentru ca se iubeau, dar anii au trecut si ei au uitat toate acele momente frumoase care au condus inspre povestea lor de dragoste. A intervenit monotonia, plictiseala, cea care poate reprezenta o cale singura inspre dese discutii in contradictoriu. In astfel de clipe, oamenii au nevoie cateodata de evenimente speciale, pentru a-si aduce aminte cat de speciali sunt cei de langa ei, pentru a-i aprecia asa cum se cuvine. My wife disappeared este un serial coreean despre oameni care au uitat cat de mult se iubeau, pana cand s-a intamplat ceva neprevazut, care i-a ajutat sa isi aduca aminte cat de mult inseamna prezenta celuilalt pentru echilibrul familiei. My wife disappeared a fost lansat in anul 2014, luna septembrie, si contine un singur episod, fiindca face parte din categoria “seriale coreene speciale”.

My wife disappeared este povestea unei familii precum multe altele. El, ea si un copil. El are in jur de patruzeci de ani si este un barbat normal, adica doreste sa se uite la televizor, la competitii sportive, fara sa mai faca nimic altceva, ca doar a venit de la munca si vrea sa se relaxeze. Ea nu prea il lasa sa se uite la televizor, pentru ca tocmai atunci si-a gasit sa dea cu aspiratorul, desi pe jos era curat. Si cum tot dadea ea cu aspiratorul, in acelasi loc, de aproape ca luase foc parchetul, au inceput si discutiile. Ca de ce nu face aia, ca de ce nu se duce sa-i spuna vecinului de deasupra sa nu mai faca galagie, ca ii este frica de el, ca nu-i barbat si tot asa. Cand incep astfel de certuri usoare, nu este bine sa o contrazici! Daca o contrazici, faci cea mai mare greseala, pentru ca torni benzina pe focul din bricheta.

Dupa ce au terminat sa-si spuna lucruri, ea a disparut. Unde sa fie nevasta, unde sa fie? A cautat-o peste tot, fiind nevoit inclusiv sa discute cu inamicul public numarul unu, adica soacra, cu prietenele ei, cu vecinele de scara si asa mai departe. Nimic!

Pana la urma, afla ca vecinul de deasupra, cel care face mult zgomot, un tip urias si care pare fioros, este destul de dubios si crede ca el i-a rapit sotia. Chiar asa sa fie, sau discutam despre cu totul altceva?

Intre timp, incepe sa-si aduca aminte cum s-au cunoscut. El facea parte din trupele speciale, doar ca se ocupa cu munca de birou, asa ca atunci cand a fost nevoit sa o scape din mainile unui om mare, care avea multa forta, putina carte si creier, a incasat o bataie buna, dar s-a ales cu o nevasta pentru toata viata.

Toate aceste amintiri il fac sa isi dea seama cat de mult s-au indepartat unul de celalalt si cat de mult o iubeste, are nevoie de ea. Realizeaza ca o astfel de femeie nu are cum sa-l paraseasca si nu are cum sa-si abandoneze copilul, dar oare ce s-a intamplat cu adevarat?

My wife disappeared este un serial coreean de comedie, care trateaza si teme sensibile, reale.

Share it on:
TwitterFacebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *